Hunger Games
Sci-Fi / Drama / Thriller / Akční
USA, 2012, 142 min
Gary RossHudba:
James Newton Howard, T-Bone BurnettHrají:
Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Willow Shields, Leven Rambin, Wes Bentley, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Dayo Okeniyi, Kalia Prescott, Donald Sutherland, Isabelle Fuhrman, Paula Malcomson, Toby Jones, Lenny Kravitz, Brooke Bundy, Mackenzie Lintz, Alexander Ludwig, Jack Quaid, Amandla StenbergPlakáty
V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou. Poslušnost si udržuje kláním Hunger games – zvrácenou televizní reality show, ve které každoročně jedna dívka a jeden chlapec z každého kraje nedobrovolně bojují o život. Šestnáctiletá Katniss chce zachránit svou sestru, která byla vylosována a nabídne svou účast dobrovolně. Do hry o přežití se přidávají i lidskost a láska… Dokáže přežít v divočině, když se všichni snaží o to, aby nespatřila další úsvit? (oficiální text distributora) -
Strhující příběh o obětavosti, přátelství a lásce situovaný do postapokalyptické Severní Ameriky je první z trilogie Hunger Games.
Kdysi tvořilo zemi Panem třináct krajů, které všechny podléhaly kruté nadvládě Kapitolu. Pak se ale Třináctý kraj vzbouřil. Odpor však byl marný a Kapitol neposlušnost tvrdě potrestal. Jako trest a varování pro ostatní kraje jsou každoročně pořádány Hladové hry, slavná sportovní reality show. Vítěz získá vše. Slávu, bohatství a už nikdy nebude mít prázdný žaludek. Ovšem zbývajích dvacet tři soutěžících čeká pouze smrt. Hladové hry jsou o to krutější, že za soutěžící jsou vždy vybráni jedna dívka a jeden chlapec ve věku od dvanácti do osmnácti let.
Šestnáctiletá Katniss z Dvanáctého kraje se začíná bát o svou mladší sestru Prim. Ale šance, že by byla Prim vylosována je tak malá, že jí Katniss vůbec nepovažuje za možnou. A přesto se tak stane. V hrůze nad osudem své mladší dvanáctileté sestry Katniss se dobrovolně nabídne, že půjde místo ní.
Tak se Katniss spolu s chlapcem z Dvanáctého kraje poprvé dostává do Kapitolu, kde brzy s dalšími vybranými dětmi nastoupí do Arény smrti. Oporou je jí pouze opilý Haymitch, jediný přeživší her za Dvanáctý kraj. Svéhlavá Katniss kolem sebe rozpoutá kolotoč politických intrik a zároveň se snaží přežít v Aréně, která každým rokem přináší nové překážky, nové podmínky a nové pasti.
(Jacinda) -
Filmová adaptace stejnojmenné třídílné knižní série americké spisovatelky Suzanne Collinsové pojednává o blízké budoucnosti, kdy po vleklé válce vzniká na území Severní Ameriky stát zvaný Panem (z latinského "panem et circenses" - chléb a hry). Tento stát, rozdělený na bohatý Kapitol a 12 chudých krajů, pořádá každý rok Hunger Games - zvrácenou televizní reality show, kdy je z každého kraje vybrán jeden chlapec a dívka mezi 12 a 18 lety, kteří zde mezi sebou bojují na život a na smrt, jako trest za předchozí vzpouru proti Kapitolu.
Hlavními hrdiny příběhu jsou Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) a Peeta Mellark (Josh Hutcherson), kteří byli vybráni z 12. kraje. Oba dva se však již znají, navíc je Katniss Peetovi zavázána životem, když ji a její rodinu nenechal v minulosti zemřít hladem. Mezi hrdiny však nejde jen o pouto z mládí, ale i o lásku. (Hromino)
POMO
To jediné na tomto filme, čo za niečo stojí, teda námet, už bolo sfilmované originálne, energicky, ako provokatívna satira v Battle Royale. Americká verzia, snažiaca sa o vážny a strhujúci thriller s romantickou linkou, je nestráviteľne zdĺhavá, klišoidná a má mejkap a kostýmy ako z "Vesmírnej prdy 2" s Adamom Sandlerom. Druhú hviezdičku dávam za príjemne civilné duo hlavných postáv, ktoré ako jediná zložka filmu nevyznievajú čoby zlý vtip.(23.3.2012)
Tom Hardy
Nejzajímavější na Hunger Games je ono „o mladých pro mladé“. Právě skutečnost, že jsou hlavní hrdinové teenageři, je nejlépe využitou kritikou společnosti, jež se k filmu váže. Kdyby v aréně pobíhalo 24 dospělých, kteří by si tupě rozdávali rány, byli bychom zpět v gladiátorských časech. Fakt, že jsou ve smrtelné hře děti, ale atmosféru mění. Jedny si to nerozvážně užívají, jiné jsou vyděšené k smrti. Je to jiné. A pocítíte to hlavně během úvodu hry, kdy se strhne skutečný masakr. Určitě z toho šlo vykřesat více, ale nenudil jsem se a dvojce se nebráním. Více zde.(22.3.2012)
Djkoma
Souboj iluze a reality, který mě od první minuty překvapivě bavil a jen letmo načrtnutý svět nabídl mnohé ze svých plodů. Už jen zbývá si vzít(knihu), dostat se do všech jejich aspektů(ochutnat ji) a těšit se z těch atraktivní a extravagantního světa(s obrovským potenciálem a detaily). Film totiž působí jako doslovný "výtah", který naznačuje (svět, zákonitosti, aréna-program...) a vynechává doslovnost, stává se příběhem jedné dívky, ne cestou do jiného světa. Ovšem dobře zpracovává klišé (já chci jít-nechoď-tak nejdu:)), nenudí, nabídne slušnou špetku mrtvých teenagerů a hlavně bojuje o svůj post "tak trochu jiné ságy". Jediným problémem snad může být zvolený styl kamery, který je chvílemi dost chaotický, roztřesený a kameraman si ve velkém pohrává se zaostřením/rozostřením (občas účelově, občas velmi chytře). Přesto jsem měl dost pomalých záběrů na to, abych se zamiloval do rtů Jennifer Lawrence...ach!... Mě osobně tam baví tolik motivů a symbolů, že jen jejich hledání a domýšlení (např. stěna v hotelovém pokoji Jennifer má úmyslně odraz skla, není to snaha napodobit realitu, je to úmyslná iluze, stejně jako televize, ale i ona chvíli uvěří, že je tam, kde to má nejraději... v lese) mě dost bavilo. Co dál? Druhý díl? Ano, vždyť tenhle příběh má kam jít... PS: a kdo vyhrává? Zatím na plné čáře iluze, vždyť kdo by chtěl realitu... dvojnásob ve filmu, který má ukázat "jiný svět". PSS: lepší název než Hunger Games by bylo jmenovat Blurred Games, minimálně u filmu ano:)//kritici filmu by si měli přečíst knihu, perfektní adaptace, která knihu přímo rozšiřuje, aby byla zvládnutelná i pro diváka(22.3.2012)
Cervenak
Takže nie. Bol som maximálne otvorený, pretože v zásade nie som hater týchto spotrebných "young adult" báchoriek a fakt mám rád Jennifer Lawrence. Ale... nie. Nič proti opätovnému vareniu podobných námetov, ale čo je veľa, to je veľa. Podobný problém ako s Eragonom - nejaký chytrák vykradne klasiky a potom to primitívnou a vykastrovanou formou servíruje deťom, ktoré to žerú, pretože to hladko kĺže dolu gágorom. Navyše tu ten svet nefunguje. Všetko vyzerá ako televízny film z roku 1990. Ani jedna postava nie je živá, v dialógoch si okrem komentovania základných posunov v zápletke nemajú čo povedať. A paradoxne od chvíle, keď začne "hra o život", vypukne už úplná nuda s nezmyselne roztrasenou kamerou. Ničomu v tom filme som neveril ani minútu.(4.4.2012)
verbal
Tak tohle že měl být ten rekordy lámající megahit, po kterém snad ani nejdou vyvětrat zaprděné sály multikin?? No to mě poser! Je vidět, že dobrý marpetting udělá blockbuster i z blbého krajského kola orientačního běhu s lukem. Hlavní je zaútočit na třináctileté smrady, kteří z vás v mžiku oka udělají ředitele Bradavic. Ať je to tupá, nudná vykrádačka jaká chce, mají se ti inteligentní, hloubaví mladí lidé s kým ztotožnit a dezinformace o tom, že je to děsně kůl se šíří po Assbooku jako kapavka v docích. Otylí dawni v tu ránu lámou kouzelnou hůlku nad homonosferaty a se slaboduchým výrazem v poďobaných obličejích hledí vstříc svým novým vzorům. A osvědčené schéma - hrdinná pipka a nehezký hošík s prošlápnutým xichtem - zase spolehlivě funguje jako dobře namazaný Tvajlajt. Aspoň že se dalo na tu kikinu tentokrát ďívat.(30.3.2012)
Marigold
Jako společenské podobenství a kritika reality show politováníhodně mimo (klasický syndrom pomýleného produktu: kritizuji sám sebe a nevím o tom), jako sci-fi beznadějně nepůvodní, jako akce bezzubé, jako drama pubertálně tupoučké... argument, že je to naprostý protipól Twilightu, neobstojí - jen proto, že je hrdinka "tvrdá a neústupná", že jsou režisér Ross a hlavně kameraman Stern na vyšší úrovni (syrové snímání to celkem povyšuje nad průměr) a že má příběh i jistý hlubší podtext - nestačí. Hunger Games jsou totiž podobně pozérsky tupoučké a nezávadně konzumní. Rád bych napsal, že tohle je Truman Show pro dospívající, ale pravda je taková, že tohle je všechno, k čemu se Weirův film kriticky vymezuje. Kdyby to aspoň fungovalo jako "prostá zábava". Ale nefunguje. Bez znalosti knihy je to zmatené, nedotažené a přecpané povinnými klišátky a stižené hodně podvázanou imaginací.(21.3.2012)
J*A*S*M
Twilight pro patnáctileté intelektuály. Nemyslím to ale vůbec tak zle, jak to možná zní. Hunger Games jsou prostě určeny pro podobnou věkovou skupinu jako výše zmíněné zlo, ale alespoň se snaží (a v knižní podobě dost možná i úspěšně, nevím, nedokážu posoudit, nečetl jsem) o nějaký společensko-kritický přesah a jde v nich o mnohem víc než o to, jestli si jedna labilní kravka vybere za milence upíra, nebo vlkodlaka. A i motivace hlavní postavy jsou mnohem hlubší. Jako nenáročný blockbuster je film vcelku povedený, zábavný, docela pěkně vypadá (vzhledem k nízkému rozpočtu), výtvarná stylizace Kapitolu a Kapitolanů zaujala. Zajímavější témata jsou spíše jen načrtnuta, nedotažena, ale to se třeba povede dotáhnout v dalších dílech, na které jsem zvědavý. Nejvíc mi tak nakonec vadilo místy až příliš nevěrohodné chování hráčů v Aréně a taky fakt, že jsem tak nějak vůbec nepochopil, jakým způsobem přesně instituce Hladových her pomáhá Kapitolu k nadvládě nad ostatními kraji. Film tedy určitě není nějaká velká pecka, ale s přivřenýma očima jsem se bavil slušně. Jennifer Lawrence výborná. 7/10(28.3.2012)
KarelR
Antitwilight. 8/10(21.3.2012)
novoten
Dějová rychlodráha, která hodně podporuje chuť přečíst si knihu, ale jako překvapivý teenagerovský hit funguje do poslední minuty. Charaktery jsou přesné, herci úžasní, vztahy uvěřitelné a i přes několik zdánlivě dost přestřelených scén v závěru vlastně těžko hledám nějakou konkrétní výtku. Snad jestli se druhý díl víc ponoří do vztahů, budu si mlaskat už naplno. Kdo se vysmívá částečné podobě s Orwellem nebo Truman Show, ten nepochopil, že tady se míří na trochu jiné metafory. Katniss Everdeen for the win.(8.4.2012)
EdaS
Je to vzhledem k námětu strašně opatrné a neškodné, ale špatné určitě ne. A Jennifer Lawrence si pozornost rozhodně zaslouží.(22.3.2012)
handsome
[imdb: 7.6/10] | me: Mainstreamová zábava, ktorá neprináša vôbec nič nové. Divák dostane presne to čo videl v trailery, žiadné prekvapenia sa nekonajú a všetko ide v zabehnutých hollywoodskych líniach. Od prvej polovice sa mení na zbytočne sladkú gýčovú záležitosť z ktorej sa vytráca spirit a vynikajú logické chyby. Bez akýchkoľvek emócii je možne film dopozerať, vstať a ísť domov s pocitom zbytočne investovaných eur domov. Nevyužitý filmový potenciál. [2 a pol *] May the odds be ever in your favor. (17.4.2012)
M.a.t.t.
Aj napriek opatrným trailerom som očakával čierneho koňa sezóny, dostal som však ešte viac. Nepoznamenaný knižnou predlohou a oboznámený s dielami, ktoré majú Hunger Games vykrádať či v niektorých aspektoch pripomínať som však takmer ani na moment nemal problém so základnými pravidlami fikčného sveta a užíval si dej od prvých scén. I keď nejde o dielo, ktoré by sa zlomovým spôsobom zapísalo do filmovej histórie, v rámci kategórie ktorej je adresovaný funguje výborne a nielen v nej. V thrillerových scénach napínavý, v komornejších nenudiaci a vďaka spôsobu snímania dostatočne vťahujúci uprostred diania. Ide o neskrývanú kritiku reality show alebo je to jedna veľká reality show? Každý nech si to vyloží po svojom, ja ich fanúšik nie som a napriek tomu nemám žiadne výrazné výhrady. Win Win po všetkých stránkach a u Jennifer Lawrence to platí dvojnásobne. A po prečítani knihy sa kladné pocity ešte viac násobia, lepšie to asi zadaptovať nešlo.(9.4.2012)
Psema
Předně je třeba říct, že čtenáři předlohy budou spokojení a možná budou samým nadšením kadit brikety, protože Ross jede v "reader-friendly" módu od začátku do konce a snad každý ctitel Collinsové se dočká svojí oblíbené scény. JENŽE pak je tu druhá sorta diváků, kterým může vadit jak to, že osvětlování pravidel jinak hodně plytkého fikčního světa je nesmírně krkolomné (úvodní zákon HG, dovysvětlování ala "tihle sršni jsou nebezpeční" - YOU DONT SAY!!!), tak hromada logických přešlapů a deus ex machin (mastičky, modelování stromů a psů - wtf?), jejichž množství se s blížícím se koncem zvyšuje v přímé úměrnosti s upadajícím tempem, kvůli kterému máte na konci pocit, že jste právě viděli Extended Cut Pána Prstenů. Jen s tím rozdílem, že tady je plno sakra očividného papundeklu, jedno velké skladiště s falešeným lesíkem a uprostřed toho všeho jedna výborná herečka a banda (s čestnou výjimkou všečného Harrelsona) podržtašků, kteří nestačí ani jí, ani místy neskutečně mentálním dialogům. Kniha měla potenciál, ale nedokázala ho úplně využít. A pro film platí bohužel to samé. Fajn satira pro teenagery. Otázka je, jestli jim vůbec dojde, že se za tím milostným trojúhelníkem a akcí na hranici PG-13 (Soderbergh na pozici režiséra druhého štábu těžce vládne) skrývá i nějaká ta myšlenka. Nebo spíš její odvar.(21.3.2012)
Mertax
Kostýmy a masky šílenější než ty na Gay Parade, postavy ploché a člověku ukradené jako celá banda z Predátorů. A to se herci velmi snaží - zejména Jennifer Lawrence a Woody Harrelson, (Hutcherson je dřevo bez charismatu). Kamera roztřesená (syrový, avšak zoufale nesurový digitál), střih chaotický, hudba nevýrazná a do toho ještě desítky klišé dialogů. Byť je zápletka neoriginální, je z filmu cítit potenciál, který však scenáristé promrhali. Svět působí nedotaženě, jeho fungování je jen lehce naznačeno./// Úvod je příliš zdlouhavý, nudný a celkově film nabízí jen minimum napětí a nějaké nápadité akce. To nás jako mají zvednout ze sedadla skautíci v lese, geneticky upravení sršni, CGI šelmy kočkovité nebo Legolas s copem, Rossi? Když tedy ne zábavný blockbuster, tak co aspoň nějaká psychologie postav... HG jsou přesně mezi a to jen ten problém - ani tupý trhák a ani propracované drama s přesahem. Kde jsou prostřihy na vzrušené voyeuristické publikum, které slintá, jako kdysi diváci při gladiátorských hrách? Kde je přesah a dotažená (nikoliv jen naznačená) reflexe fenoménu reality show? Proč se komentátoři objeví snad jen 2x a ještě prozradí, co se děje, abychom přišli o překvapení? Pořád se v HG mele o sponzorech a jak je nutné je získat. Proč skoro nic neposílají? Kde vězí ty znuděné figurky, které z růžového gauče rozhodují o bytí a nebytí účastníků her? A proč je sakra film PG-13, když už nabízí eticky extra provokativní téma jako vzájemné zabíjení mladistvých? Dva odstavce knihy vyznívají krutěji než cokoliv během filmu. Hladová po vzniku druhého dílu rozhodně nejsem... Je to vlastně takové komorní lesní drama, ehm. Pubertální P. S.: Lenny Kravitz jako gay stylista je boží. [Kino, originální znění](21.3.2012)
Jeanne
Aniž bych se o fenomén Hunger Games někdy dřív zajímala, po pár minutách filmu mi bylo nejen jasné, o čem bude zbytek, ale také tušila, že musejí existovat další díly a co se v nich musí stát. Nezajímavě zfilmovaný příběh s "originální" zápletkou úrovně Avatar, na jehož pokračování mě už nikdo nedostane.(15.4.2012)
Darren
Jennifer Lawrence je sice hodně fajn holka, ale takovou hovadinu prostě nemohla utáhnout. Strašná stylizace, masky, kostýmy- jedno veliké WTF?.Dál třeba epileptická kamera, k umření nezáživná samotná pasáž v aréně a na tu hromadu scénáristických nesmyslů a klišé abyste si vidle vzali. Byla to prostě otrava, kterou není nutné vidět, protože Battle Royale i Truman show jsou mnohem lepší filmy.(27.3.2012)
Kaka
Nečekal jsem vůbec nic a i tak mne film docela zaskočil. Kdo tu začne plácat něco o umělé romantice, tak film totálně nepochopil a nemá smysl dál komentář číst, protože nebude objektivní. Hunger games je hra, resp. romantika pouze na oko. Stejně jako celá dnešní společnost (nebo její drtivá část), kterou tento film vcelku sofistikovaně krizituje. Začíná to samým systémem Hunger Games (pocta válkám), přes patetické přání štěstí, otřesné (záměrně probůh !) kostýmy, takže vyčítat snímku tohleto je asi stejné, jako kdyby byl člověk nasraný, že po jídle už najednou nemá hlad. Co se tedy týče filozofie, tak nemám vesměs co vytknout. I technicky je snímek vcelku ucházející (vizuál města, kulisy atd.). Lehký problém nastává při hře jako takové. Některé věci mi přijdou trochu odfláklé a občas se divák ztrácí v tom co je doopravdy myšleno vážně a co je zase jen pomrkávání očkem na dotyčného recipienta. Ruční kameru raději neřeším, stejně jako dost rozporuplné akční scény (někdy naturalistické, jindy "zastřené). Gary Ross mi tak přijde daleko poutavější vypravěč a filozof, nežli technik a režisér akčních scén. Zapomněl bych na Jennifer Lawrence, ze které téměř čiší hrdinka moderní doby, která jednou nahradí Kate Beckinsale, Millu Jovovich a další drsné bábovky. Tahle mi přijde i jako daleko lepší herečka. Hunger Games určitě není pro klasiky a omezené mozky. Megazisky dost nechápu, protože bych čekal, že většina lidí obsah nedocení (což předpokládám, že se přesně i stalo), ale očividně to i tak nebrání filmovému zážitku, i když zřejmě trochu jinak prožitému.(2.4.2012)
Falko
S celkom velkou zvedavostou som sa tesil na tento film, kedze som si nieco o Hunger Games a o knihe, ktora bola uspesna precital vo filmovom casopise, avsak film ma nenadchol tak, ako som to ocakaval. Na jednej strane prilis dlho trvala priprava, kym sa dostali do takzvanej dzungle smrti a ked sa tam uz konecne dostali, tak mi bolo fakt zvlastne sa divat na to, ako sa dospeli zabavaju tym, ze sa tam zabijaju v podstate deti. Trosku mi to pripomenulo BEZIACEHO MUZA (1987) s Arnoldom Schwarzeneggerom, kde takziez nechcene dostali ludi do televiznej show, pricom sa divaci zabavali na tom, ako tam zomieraju ludia, akurat ze sa ich tam snazili presvedcit, ze su to vsetko zlocinci, to aby im ich nebolo luto ich brutalnej smrti, avsak v tomto filme, aj napriek tomu, nech uz to skoncilo tak, ako to skoncilo, som az tak nadseny nebol. Z mojho pohladu to pokazila aj prilis dlha minutaz. ________ Jennifer Lawrence - (Katniss Everdeen) +++ Josh Hutcherson - (Peeta Mellark) +++ Stanley Tucci - (Caesar Flickerman) +++ Wes Bentley - (Seneca Crane) +++ Elizabeth Banks - (Effie Trinket) +++ Woody Harrelson - (Haymitch Abernathy) +++ Toby Jones - (Claudius Templesmith) +++ Lenny Kravitz - (Cinna) +++ Amandla Stenberg - (Rue) +++ Donald Sutherland - (Prezident Snow) +++ (Videl v kine 31.03.2012) +++(29.5.2012)
akisha
Na filmu je hodně vidět, že je podle knižní série, takže působí přesně tak - víc vedlejší motivů, co by potřebovaly ještě rozvinout. To mu ale vyčítat nebudu. Překvapilo mě spíš chladnější přijetí, protože film mě nejenom bavil, ale dokonce mě ani nenutil vypočítávat si v duchu jeho chyby. Samozřejmě, že ve svojí podstatě se nejedná o žádnou převratnou novinku, každopádně nápad je dobrý a hlavně - v tomhle žánru jsem v nic lepšího ani nedoufala. Hodně mě potěšil Woody Harrelson, za něj oba palce nahoru (a ještě ten třetí za Lennyho). Nadprůměrně sympatická hrdinka to s přehledem táhne od začátku do konce, město úchylů (i když podobný už jsme taky mohli vidět jinde) vyobrazeno poutavě, stejně tak fáze příprav na hry, pak samotný boj je pochopitelně trochu změkčený, to se dalo čekat. Těžko ve filmu tohohle typu uvidíme detailní záběry na krutou smrtí dětí a Battle Royale podle mě není určena stejnému publiku. Ze stejného důvodu zřejmě nebyly rozvíjeny další postavy z arény (až na jednu) tak, aby si je divák oblíbil, protože by věděl, že stejně nemají šanci. Finále uspokojivé, hudba vynikající (co taky čekat od JNH?). Tak, a teď aby to nebyla jen samá chvála. Je to dost dlouhý, možná až moc a i já se přidávám s tím, že kamera je otřesná a filmu ublížila asi nejvíc. Ale jinak jsem spokojená, a to jsem před filmem měla docela obavy.(25.3.2012)
Jeremy.jk
Takže především... Nejsem obeznámen s knižní předlohou a podmínky v kině byly ideální (počet <10, což jsem v premiérový den vážně nečekal). Jennifer působila velice sympaticky a příjemným překvapením byl pro mě i Woody (obsazení jsem před promítáním neprocházel) a jako vždy, zařadil se k plusům snímku. Díky ignoraci zvláštně extravagantních kostýmů a po první půlhodině i rozklepané kamery, jsem si film dokázal poměrně užít. Souhlasím s myšlenkou, že jsou Hunger Games ve všech směrech až příliš opatrné (''nedotažené''?), i dle mého názoru měli jak scénáristé, tak režisér zajít alespoň částečně do extrémů - mohla to být daleko zajímavější a dramatičtější podívaná. Nicméně jsem se i přes značné výtky po celých 142 minut ani chvilku nenudil a pokud se zfilmují i ostatní knihy, nebudu se bránit další návštěvě kinosálu. Snad v tom případě povolaní lidé šáhnou po vyšším ratingu a dospělí dostanou větší porci zábavy - 70%.(23.3.2012)
Nevhodný mládeži do 12 let
| V kinech ČR od: | 22.03.2012 H.C.E./Forum F. |
|---|---|
| V kinech SR od: | 22.03.2012 Forum Film SK |
Související
- The Hunger Games 3 (2015)
- The Hunger Games: Catching Fire (2013)
Podobné
- Mortal Kombat (2013)
- Tekken Buraddo Benjensu (2011)
- Aréna (video film) (2011)
- Mortal Kombat: Legacy (TV seriál) (2011)
- Freerunner (2011)
- Král bojovníků (2010)
- Tekken (2010)
- Mortal Kombat: Rebirth (video film) (2010)
- Turnaj zabijáků (2009)
- Gamer (2009)
- Zabij, nebo budeš zabit (2007)
- DOA: Na život a na smrt (2006)
- Battle Royale II: Requiem (2003)
- Outlaw Prophet (2001)
- Zabít nebo zemřít: Hráči - série sedmá (2001)
- Battle Royale (2000)
- Tekken (1998)
- Na život a na smrt (TV seriál) (1998)
- Mortal Kombat 2: Vyhlazení (1997)
- Mortal Kombat (1995)
- Mortal Kombat: The Animated Series (TV seriál) (1995)
- Mortal Kombat: The Journey Begins (video film) (1995)
- Běžící muž (1987)