foto

Tom McCamus

  • nar. 25.7.1955 (61 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Antony and Cleopatra (divadelní záznam)
King John
Room
2012 The Samaritan
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Tangled (TV film)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Booky's Crush (TV film)
Čas v Káhiře
Spliced (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Smrtící úder
2007 Shake Hands with the Devil
2006 At the Hotel (TV seriál)
Getting Along Famously (TV seriál)
Heyday! (TV film)
Northern Town (TV seriál)
2005 Černá vdova (TV film)
Funpak (TV seriál)
It's Me Gerald (TV seriál)
Probuzení
2004 Moje sestra vlkodlak 3
Newsroom, The (TV seriál)
Siblings
Zpověď královny střední školy
2003 Death and the Maiden (TV film)
Slings and Arrows (TV seriál)
2002 Nature of Nicholas, The
Perfect Pie
Puppets Who Kill (TV seriál)
Torzo: Příběh Evelyn Dick (TV film)
Večerník (TV seriál)
Zločin je extrémní sport
2001 Hotel "Století" aneb Historie jednoho pokoje
Mutant X (TV seriál)
Trojice
2000 Possible Worlds
Queer as Folk (TV seriál)
Secret Adventures of Jules Verne, The (TV seriál)
Stopy vraha
Vykoupení
1999 Don't Think Twice
Foolish Heart (TV seriál)
Posedlost Ayn Randové
Rembrandt: Fathers & Sons (TV film)
Skutečně vražda? (TV film)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
Twitch City (TV seriál)
2000 očima... : Poslední noc
1997 Bach Cello Suite #6: Six Gestures
Sladké zítřky
1996 First Degree
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Choices of the Heart: The Margaret Sanger Story (TV film)
1994 Circle Game, The
Mary Silliman's War (TV film)
Nebezpečné manželství (TV film)
Průvodní jevy (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Ďáblův advokát
I Love a Man in Uniform
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 Beautiful Dreamers
1988 Norman's Awesome Experience
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Cuckoo Bird, The (TV film)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace