foto

Paul Wernick

  • nar. USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2018 Deadpool 2
2017 Life
Zombieland 2
2016 Deadpool
2013 G.I. Joe 2: Odveta
2009 Zombieland
2004 Living the Dream (TV seriál)

TV pořady

2003 The Joe Schmo Show (TV pořad)

Producentská filmografie

2018 Deadpool 2

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace