foto

Robert Stromberg

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Robert Stromberg (1970) je americký designér, režisér a přední specialista v oblasti vizuálních efektů. Spolupracoval na řadě filmů významných režisérů – např. Avatar (2009) Jamese Camerona nebo Alenka v říši divů (Alice in Wonderland, 2010) Tima Burtona. Za umělecké vedení a efekty získal řadu prestižních cen. Režijně debutoval pohádkovým snímkem Zloba – Královna černé magie (Maleficent, 2014).

Zlín Film Festival

Scénografická filmografie

Režijní filmografie

Herecká filmografie

2013 Mocný vládce Oz

Dokumentární

2010 Avatar: Stvoření Pandory (TV film)
1995 Inside the New Adventure: Star Trek - Voyager (TV film)

TV pořady

2011 83. Annual Academy Awards (TV pořad)
2010 82. Annual Academy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace