foto

Amanda Silver

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Jurský svět
2014 Úsvit planety opic
2011 Zrození Planety opic
1997 Relic
1996 Oko za oko
1992 Ruka na kolébce

TV seriály

1993 Padlí andělé (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV pořady

2007 Filmnut (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace