foto

Stefano Sollima

  • nar. 4.5.1966 (50 let)
    Řím, Lazio, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Soldado
2015 Suburra
2012 ACAB: Všichni policajti jsou parchanti
2003 Zippo

TV seriály

2016 Gomora (TV seriál)
Mea culpa (S02E03)
Lacrime e sangue (S02E02)
Vita mia (S02E01)
2014 Gomora (TV seriál)
Nesmrtelní (S01E12)
Sto způsobů, jak zabít (S01E11)
Je čas si vyřídit účty (S01E10)
další epizody (12)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
2006 Crimini (TV seriál)
2005 Ho sposato un calciatore (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)
1996 Posto al sole, Un (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

1997 Tracks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace