foto

Stefano Sollima

  • nar. 4.5.1966 (54 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Bez výčitek
2018 Sicario 2: Soldado
The Legend of Red Hand
2015 Suburra
2012 ACAB: Všichni policajti jsou parchanti
2003 Zippo

TV seriály

2020 Nula nula nula (TV seriál)
I cieli di Tampico (E02)
Il carico (E01)
2016 Gomora (TV seriál)
Mea culpa (S02E03)
Lacrime e sangue (S02E02)
Vita mia (S02E01)
2014 Gomora (TV seriál)
Nesmrtelní (S01E12)
Sto způsobů, jak zabít (S01E11)
Je čas si vyřídit účty (S01E10)
další epizody (12)
2010 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2009 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (4)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2006 Crimini (TV seriál)
2005 Ho sposato un calciatore (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)
1996 Un posto al sole (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Zippo

TV seriály

2020 Nula nula nula (TV seriál)
Il carico (E01)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Nula nula nula (TV seriál)
Stesso sangue (E08)
Famiglia (E07)
Salvezza (E06)
další epizody (8)

Host

TV pořady

1997 Tracks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(25)