Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (303)

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Dechberouci hutne drama s výbornými hereckými výkony a úžasnými písničkami:) Bradley Cooper předvádí herecký koncert a Lady Gagu mám po filmu ještě radši.. hrála skvěle a jak jí to děsně slušelo když byla přirozená! Dojemné a krásné. Jednoznačný adept na Oscara - doufám že ne jen v jedné kategorii!

plakát

Jackie (2016) 

Film pro me byl zklamanim. Byla jsem natesena jak mala, ze se dozvim neco o ni a jejim zivote...jak se vubec poznali, jaka byla svatba...jak prozivala urad sveho manzela. Cokoli o zivote ci o nejakem tajemstvi...ale bohuzel cely film byl jen o smrti. Coz mi prislo dost jednotvarne a i snimek ktery mel 95 minut mi diky tomuhle prisel nekonecny. Natalie Portman jako vzdy uzasna, ale bohuzel film nezvedla tam, kam bych chtela. Cekala jsem na okamzik kdy se neco stane kdy se vrati do minulosti a zacne to vse vypravet. O jejich vztahu nebylo vicemene receno nic a resil se jen pohreb...dost depresivne zamerene, hudba tomu pridavala... Ocenuju ze tam byly realne prostrihy a nejake vety co rekla Jackie by si clovek mel zapsat do denicku. Ale bohuzel na me byl film malo ,,americky" cekala jsem boom a tohle je takovy alternativni neco, kde je hodne krve a malo usmevu.

plakát

La La Land (2016) 

Tenhle film jsem si říkala že je přesně můj šálek kávy - tanec, zpěv, romantika. Zbožňuju oba herce, ve všem v čem jsem je viděla, byli prostě výborní. Myslím, že se k sobě i hodně hodí jako pár, takže se na to opravdu moc hezky koukalo :) Co mě ne zas tak bavilo, byla celkem dlouhá stopáž a docela pomalé tempo, což mi s tím druhem písniček a stylem formátu dohromady moc nesedělo, furt jsem čekala na nějakou chytlavou písničku, ale což no. Co beru jako plus, že to nebyl tolik mluvený film, což není zrovna pro hollywoodský film běžný, to mě těší, že je to jiné:) Ale že bych si z toho sedla na prdel a dala 5*, to zas ne. Zato konec za mě geniální a že film nebyl happy end jak jsme zvyklí.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Miluju Tarantina. A přesto nebudu hodnotit za 5* jen proto že je to ON. Jenže proti Djangovi se tohle nedá srovnat. Django měl příběh, motiv a ta konečná přestřelka měla aspoň význam, ale tady to bylo na konci opravdu až moc nechutný, SPOILER: s tím, že prostě proč nezabít tu ,,čubku" - KONEC SPOILERU. Tak to mi nestačilo ani na Tarantina, filmu nemůžu upřít výbornou hudbu, pár vtipných tarantinovských momentů a dobré herce, to jako Jackson je prostě klasa. Nebavilo mě to, zdlouhavé a bez příběhu.

plakát

Rezistence (2015) 

No rozhodně mi to přišlo o trošičku horší než jednička, ale proč tomu nedat 5*, z toho nápadu celkovýho jsem nadšená, z Trisiných krátkých vlasů taky, některé scény perfektní: SPOILER: nečekaná bitka u stolu, ,,smrt" Tris, zachránění Christiny a mnoho dalšího, nehledě na to, že ty efekty byly tentokrát na uplně jiným levelu. Co mě zas dost překvapilo, bylo postavení Petera v tomhle filmu, nehledě bratra Tris. Trošku už překombinované, ale budiž, prostě podle předlohy. KONEC SPOILERU: _______________________________________________________________________________________________Ovšem zas mi přijde, že Watts je tu totálně navíc a ještě to zahrála jak kdyby byla před kamerou poprvý, ale to mi film nezkazí, jsem tak natěšená, až si to přečtu, celou tu řadu.

plakát

Annie (2014) 

Hezký muzikálový film, který mě pobavil. Chytlavé písničky, dobří herci, protivná Cameron, rozkošná Annie a dojemné chvilky. Co víc si přát... líbilo se mi to, krásné 4* si to určitě zaslouží!

plakát

Camp X-ray (2014) 

Hodně kontroverzní téma, což mě baví... Po shlédnutí jsem dost přemejšlela, jestli si to zaslouží 4* nebo míň, nebo jak. Nejen,že mám hrozně ráda Kristen Stewart a nechápu, že někdo může tvrdit, že tady nehrála. Když to co předvedla, ještě nepředvedla. Každopádně k samotnýmu tématu - rozhodně zajímavá volba, ale zároveň trošku bič na režiséra - protože kritika je logicky velká. Já obecně nemám ráda globalizaci čehokoliv, házení určitých lidí/národu do jednoho pytle, ačkoli to sama někdy dělám, tak to nerada slyšim, proto jsem měla cítění pro situaci i hlavní hrdinku. Furt jsem člověk z masa a kostí a mám srdce. Jinak symboličtější konec asi dát nemohli. Nádhera.

plakát

Čarovný les (2014) 

Hodně slabé, bohužel i když jsem fanynka muzikálních filmů, tak písničky byly nechytlavé, příběh byl zbytečně překombinovaný a obecně děj nezáživný. Vyzdvihuji pěvecké fondy všech herců a pár vtipných záběrů či momentů, bohužel tenhle film je zbytečně dlouhý, utahaný...

plakát

Divergence (2014) 

Nikdy si nic nečtu o filmech, který chci vidět. Krom obsazení, žánru, ale nikdy ne příběhu. A proto mě DIVERGENT dostal. Někomu se může jevit jako průměr a béčko, já to tak nevidim. Přijde mi to jako úžasný nápad a skvěle odvyprávěný příběh od začátku do konce. Totálně jsem propadla emocím - strach, obdiv pro odvahu, smích v těch v pravých chvílích a motýli v břiše v těch intimních. Je mi uplně jedno, jaké tu dávaj ostatní hodnocení, já se nepotřebuju sjednocovat, natož mít pocit se obhajovat. Mám svůj názor a to je takovej, že tenhle film má super základ, je skvěle natočenej a vytěžil maximum. To, že je schopnej to každej srovnávat s Hunger Games, jen proto, že tu byly dřív a za tenhle komentář se schovat. Tohle je jinej film, tak se s tim smiřte. Za mě teda zrovna Hunger games II bylo rozhodně horší. A pokud je navíc někdo schopen tomu dát hvězdy podle toho jaký má film % hodnocení. Tak to je u mě křupka. PS: Režisér mě opět potěšil aneb vítej nový oblíbený filme! PS2: Vám, co se nelíbilo to číst, holt jsem asi DIVERGENT

plakát

Dort (2014) 

Výborné drama, kde Jennifer Aniston předvádí nejlepší výkon své kariéry. Skvěle vypjaté scény a emoční výbuchy. Co se mi líbilo, bylo že první hodinu filmu nevíte, co se Claire stalo a o to víc mě zajímalo, co nám režišér dál nabídne a poodkreje. A poslední scéna je přesně taková ta třešnička na Caku :)