Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Můj život nebo spíše pohled na život dělím na před a po shlédnutí tohoto filmu. První pozice v mém žebříčku zřejmě již navždy neotřesitelná.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Nikdy, ale vážně nikdy jsem se tolik nenasmál jako při prvním kouknutí na Pulp Fiction. Ještě, že jsem měl možnost pozastavování, jinak bych dohromady shlédnul asi jenom půlku, protože přes ty slzy jsem nic neviděl.

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Film skončil, já jsem seděl a koukal a nebyl schopen ze sebe několik minut vydat hlásku nebo se začít soustředit na něco jiného.

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

"Eomer. Take your Èored down the left flank. Gamling, follow the King's banner down the center. Grimbold, take your company right, after you pass the wall. Forth, and fear no darkness! Arise! Arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken, shields shall be splintered! A sword day... a red day... ere the sun rises!!!" - Nebrečím u romantiky, ale u scén jako je tato.

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

Hudba, hlášky, Hit Girl! Pamatuju si, jak jsem si při prvním shlédnutí traileru v kině říkal, že na tenhle film určitě nepůjdu a ani ho nebudu chtít vidět. Po zaregistrování, že má vysoké hodnocení, jsem se teda překecal a pustil si to. Následující dvě hodiny byly naprosto nezapomenutelné a tenhle snímek si získal místo v mojí osobní top10. "Show's over, motherfuckers." :-)