Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Drive (2011) 

vše o filmu bylo řečeno, já jen musím napsat, že mě dostal, jako dlouho žádný...nádhera.

plakát

Patrola (2012) 

Tak tohle je jeden z těch filmů, které si zapamatujete a to nejen proto, že vás vtáhne do děje skvělým střihem, kamerou, hereckými výkony a tím, jak syrově zabírá realitu všedního dne losangeleských policistů, ale hlavně proto, že nenásilnou formou hraje na soucit s těžkou prací L.A.P.D. v prohnilém městě, kde nevíte, co od koho čekat a empatii s milujícíma manželkama, které si nikdy nemůžou být jisté, že se jim manžel vrátí domů...je to vlastně takové akční dokumentární drama, které ale má hlavu a patu, ovšem nemůžeme zapomínat, že je to také americký film, takže v něm samozřejmě nechybí patriotismus, hrdinství a polo happyend, aby to nevyznělo tak tvrdě, což někomu může lehce vadit, ale myslím, že k tomuto tématu to zkrátka patří a nějak zvlášť mě to v tomto případě nerušilo. Musím zkrátka uznat, že mě ten film dostal...nejde se nad ním nezamýšlet a ještě teď, když si vybavím nějaké scény, mám husí kůži, takže doporučuji shlédnout.

plakát

Polski film (2012) 

tak tenhle film budete buď milovat nebo nenávidět a já přes počáteční rozpačitost se rozhodně řadím k těm, co tenhle film žerou :)

plakát

Super 8 (2011) 

Naprosto souhlasím s Maralkey...přišlo mi to to jako vylepšený E.T. o efekty a napětí. Líbila se mi atmosféra filmu i příběh, jen mi vadilo, že film byl dabovaný - ne moc dobře a že si děti hrají až příliš na hrdiny. Pokud to měl být náznak parodie na akční hrdiny, kteří přežijí naprosto vše, pak to beru, jinak to bylo až příliš na to, že se nejedná o rodinnou komedii na nedělní odpoledne - hlavně závěr filmu takto působí. Celkově je film dobrý, doporučuji shlédnout.

plakát

Láska je Láska (2004) (seriál) 

Aneb hoodně Sexu ve městě plném lesbiček :-) akorát že o hodně napínavější se zajímavými zvraty a příběhy...první 2 série jsem byla závislá na každém dalším díle, ale později začalo mé nadšení jaksi upadat...nevím, jestli je to tím, že ubylo zvratů a komplikací nebo se mi to nezvyklé pojetí jaksi okoukalo, každopádně doporučuji seriál shlédnout - buď si ho zamilujete nebo ho budete nenávidět.