Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Rodinný

Biografie (5)

Zdeněk Rohlíček (herec)

22.06.2008

Zdeněk Rohlíček se narodil 20. července 1980 v Praze. Je nejstarším synem herečky, zpěvačky a scénáristky Evy Hruškové a Zdeňka Rohlíčka. Má dva bratry - Vojtěcha a Pavla.První herecké a pěvecké zkušenosti získával již jako dítě na prknech loutkového divadla, před kamerou v několika pohádkách a televizních inscenacích Vlasty… (více)

Zora Kostková (herečka)

22.06.2008

Pokud se někdo narodí do divadelního rodu, jehož kořeny sahají až do 1. poloviny 19. století, má o své budoucnosti jasno. A tak se Zorka Kostková, dcera Jiřího Kostky, objevila poprvé na jevišti již ve svých čtyřech letech a od té chvíle ji omamný svět divadla už nepustil.Po dokončení DAMU nastoupila do stálého angažmá Divadla… (více)

Viktor Limr (herec)

22.06.2008

Rodák z Ústí nad Labem zdědil umělecké sklony zřejmě po svých rodičích, kteří se oba věnovali amatérskému divadlu - maminka jako herečka, otec jako scénograf. Již během studia na střední škole navštěvoval dramatický kroužek, a tak se po maturitě rozhodl zkusit štěstí na DAMU. Zisk ceny Valtra Tauba udělované nejlepším… (více)

Eva Hrušková (herečka)

22.06.2008

Herečka, zpěvačka a scénáristka Eva Hrušková se narodila v České Skalici. Po několika letech se ale rodina přestěhovala z pohádkového prostředí Ratibořic a Babiččina údolí do Hradce Králové.V jedenácti letech uspěla v konkurzu do hudebního televizního pořadu Štěpánky Haničincové HLEDÁME PÍSNIČKY PRO DĚTI. Její osudová role… (více)

Radek Valenta (herec)

22.06.2008

Radek Valenta se narodil 11. února 1976 v Sokolově. Své první herecké a pěvecké zkušenosti získával v Dětském rozhlasovém dramatickém souboru. V roce 1996 absolvoval hudebně-dramatický obor Státní konzervatoře v Praze.Do roku 2000, kdy odjel na roční pobyt do USA, byl členem činoherního souboru Městského divadla v Mladé… (více)

Reklama