Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Ostrov (2005) 

Původně 4 ale když se podíváte na Scarlett tak musíte dát 5. Někteří z vás se mnou budou nesouhlasit. Někteří si řeknou že to dokonce nebylo ani na 4. Vždyť tam zas tak dobrá ani nebyla. Ale je naprosto neodolatelná a nádherná než ve kterémkoliv svém filmu. No řekněte kdo by ji nechtěl mít doma?

plakát

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002) 

Nevim co pořad všichni mají s tím, že "všechny ostatní filmy ze série jsou lepší než dvojka". To může říct jenom člověk, který se na film dívá ale nesleduje ho. Kdyby to dělal pochopil by, že je možná lepší, protože se dostanete všemu na kloub. A navíc: Ta bitva v aréně, následná bitva v poušti a souboj Obi-Wana, Anakina a Yody proti Dukovi je snad máslo nebo co?

plakát

Moulin Rouge (2001) 

Kdybych chtel popsat tento film, stravil bych tu celý den. A Vy dalšího půl dne čtením. Tohle prostě musíte vidět. Příběh výborný. Je to vlastně takový příběh v příběhu. Po vizuální stránce je film dokonalý ale nic se nevyrovná hudbě, zvuku a písním v tomto pompézním filmu. A nakonec můj oblíbený citát z filmu: The greatest thing you'll ever learn is just to love a be loved in return. (Největší věc, kterou můžeš poznat je milovat a být milován.)

plakát

3:15 zemřeš (2005) 

Ani chvíli jsem se nenudil a vydrzel jsem bez prestavky az do konce. To se mi většinou nestavá obvykle tak 1 nebo 2 cigaretky. Při první pořádné lekací scéně (ta s tím malým jak jde na záchod a pak si chce umýt ruce) sem se málem pos*al. Vřele doporučuju. Navíc je to podle skutečné události a o to je to zajímavější. Jenom ještě jedna věc pro dámy: Sleduju filmy Ryana Reynoldse uz dlouho a na jeho fyzičce je od Van Wildera dost rozdíl. Jen se podívejte!

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Hned na úvod: Nejsem sice Star Wars fanoušek ale viděl jsem všechny dily. E3 je sice naplňena filmovými triky a nejrůznějšími efekty, což většina lidí kritizuje ''jak to může navazovat''. Ale řekl to sám Lucas - čekal na správný čas. A to se mu povedlo. Úvodní bitva nemá chybu, a vůbec všechny triky jsou skvěle zvladnute. Obi-Wan opět pronese ''I have a bad feeling about this'' (což je mimochodem jeho první věta v epizodě1). A hned je tu pořádná spousta akce a lavina dobrých hlášek. Když jsou ti dva spolu je radost se na ně dívat . Jenom potom ten přerod Anakina mě naštval. Všichni jsme věděli, že přijde slavný souboj na světelné meče (který určitě vstoupí do filmového nebe) a Anakin dostane na prdel. Ale tohle bylo moc. To si nezasloužil. A ten konec: prostě nádhera. Když to zhrnu celý film je krásný a zároveň smutný. May the force be with us.