Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (126)

plakát

Válečný kůň (2011) 

Kone rad nemam a rad mit nebudu. Mam z nich strach, protoze jsou blbi. Ikdyz muj komentar ted mozna cte nejakej konofil a rika si nebo nekomu, ze kone blbi nejsou, nic muj nazor na kone a ani na tenhle film nezmeni. Pohadkova valka za uslzeny ctyri. A tim slovem "uslzeny" nemyslim nic spatnyho. Po traileru jsem si myslel, ze tohle proste nebude fungovat. Fungovalo. Film o koni, skoro za jedna. Spilberg nezklamal (narozdil od ty 3D sracky, kdy pohrbil myho hrdinu z detstvi).

plakát

Star Trek (2009) 

Nejsem fanda Star Treku.

plakát

Yes Man (2008) 

Carreyho hlava omotana izolepou me zase dostala. Lhar, lhar po dvacetipeti letech dopadl lip nez Snezenky a machri. Komedie.

plakát

Kopačky (2008) 

No to je mazec. Potom, co jsem videl plakaty na busech s drzkou Russella Branda (kterej tu uvadel Big Brothera) jsem cekal maximalni sracku (damy a citlivky prominou), no a ono to bylo vazne dobry. Russell snad hral sam sebe. Dobry je slaby slovo, to by bylo za tri hvezdy. Opravdu vtipna a romanticka komedie, jejiz nevetsim bonusem je to, ze ikdyz v pulce ztraci dech, opet ho chyti a bavi az do konce.

plakát

Stalo se (2008) 

Nebylo to vubec zly. Tyhle ty Shyamalanovky mi posledni dobou moc nesedi. Nejak , a nevim proc, film nepusobi jako celek. Kdyz vyskoci na platno zaverecne titulky - zklamani. Ale po celou dobu filmu jsem citil ten samej neklid, jako pri Signs. Atmosfera je pekne vybudovana a koreni v podobe ruznorodych sebevrazd je pekne ostry. Dobre zvladle i charaktery postav. Zapomente uz konecne na Sestej smysl a uzijte si peknej, mrazivej a napinavej filmecek.

plakát

Vetřelci vs. Predátor 2 (2007) 

Jediny, co me na tehle slatinach posledni doby trosku stve je, ze z tech filmu vymizel strach. Uz Vas proste nazamrazi, kdyz se nekde prezene pred kamerou vetrelec, nebo kdyz si nekoho termalni kamerou meri predator. Z horroru se staly akcni komedie , ale na druhou stranu ... da se na to koukat. Spoiler: Ceho si cenim, byly mrtvy deti a mrtva ... vy vite.