Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Air Force One (1997) 

Za mne klasika ,,devadesátkový’’ akčňák. Mám to ráda.

plakát

Kmotr (1972) 

Tak konečně jsem si ho taky pustila. Až na konci jsem zjistila, že film má snad 3 hodiny. Byla jsem totálně vtažená do děje a výkon pro mne ne tolik známého Marlona Branda byl fantastický, na to že mu v době natáčení bylo asi 48 fakt poklona!!!

plakát

Rodinný film (2015) 

Za mě teda absolutně nechápu nominaci v Českém lvu za ,,HLAVNÍ'' ženský herecký výkon paní Vandy Hybnerove. Jako za co??? Za ty prsa co tam ukázala? To se tedy akademie předvedla :))) Méně bych se divila, kdyby byl nominovaný ten pes!!! Ten by si to alespoň zasloužil.

plakát

Týpci a zbraně (2016) 

Ať chceme nebo ne, válka je byznys. Tento film o tom jasně pojednává. Dva mladí, naivní, prachůchtiví američané si řekli: ,,Pojďme dobít svět a zbohatnout na tom''. Říkejme tomu prostě U.S.A! Takhle to chodí a tak to prostě je. To že Jonah nám to podal v lehce komediální verzi na tom nic nemění. Jinak pro mne v tomto filmu velmi zásadní objev a to Teller. O tom klukovi ještě uslyšíme. Za mne povedený snímek jak to skutečně je a že si člověk nemá nic idealizovat.

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Nejlepší scénky už v ukázkách, ale pro děti hezký a ,,zlý zajda'' byl sem tam srandovní ne že ne :ú)

plakát

Večírek (1968) 

Tedy po dlouhé době film, u kterého mě od smíchu bolelo břicho, nemohla jsme se nadechnout a málem si cvrnkla do trenek :) Scénka u večeře mě málem zabila. Sellers geniální, ale opíjející se číšník ho možná i překonal. Za mě skvělá komedie a zařazuji ji mezi moje nejoblíbenější komediální snímky na úrovni Clarka Griswolda a jemu podobných :-D BTW jakto, že jsem o tom filmu neslyšela už dávno :)

plakát

Taková moderní rodinka (2009) (seriál) 

Miluju, miluju, miluju!!!! A nej je Phil a Cameron a vlastně všichni!

plakát

Funny Games USA (2007) 

Jakožto matka jsem se určitě dívat neměla. Husí kůže až na pozadí...