Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Epické vyústění nové trilogie hvězdných válek bylo po dvojce příjemným překvapením a akční scény přímo famózní. Finální souboj Obi-Wana a Anakina byl pak přímo pastvou pro oči.

Ostrov

Ostrov (2005)

Až nechutně svižná akce, která trvá téměř bez přestávky od začátku do konce si mě získala. Stejně jako herecké výkony. Dal bych hvězdičky 4, ale přidávám jednu za černé vosy a úžasného cadillaca.

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Nádherný příběh od začátku do konce. Na tváři se mi střídal úsměv a smutek

Já, legenda

Já, legenda (2007)

Jké je to být posledním člověkem na zemi, nebo alespoň v New yorku. Výborně zpracovaný příběh s výborným "jediným" hercem- Willem Smithem.

Karlík a továrna na čokoládu

Karlík a továrna na čokoládu (2005)

Na takovou kravinu nepůjdu- to byla má první slova když jsem se o "Karlíkovi" dozvěděl. Pak začala pršet samá chvála a tak jsem se nakonec odhodlal. A určitě jsem neprohloupil. Nádherná fantaskní podívaná v útrobách továrny, zářivé barvy, vtipné písničky a dokonalý Johny Depp. Remake udělal svému předchůdci čest

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Vybroušený briliant od začátku do konce. Hutná atmosféra gothamu z plátna neuvěřitelně sálá a podkreslena hudbou Zimmera dělá z filmu jednu z nejlepších akčních podívaných.

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006)

Po veleúspěšném prvním dílu byla dvojka nevyhnutelná a tak se nám vrací náš oblíbený Jack Sparrow s dalším dobrodružstvím. Tentokráte je největší hrozbou kapitán Davy Jones. Vtipnější, akčnější, natahovanější, ale celkově o chloupek lepší než jednička.

Cesta do fantazie

Cesta do fantazie (2001)

Miyazakiho trochu plytší a přimočařejší film o dívce, která uvízne ve světě duchů a démonů. Nádherné scenérie s nádhernou hudbou střídá svižná akce a po tamnějších lázních se pohybují nejroztodivnější postavy. Cesta do fantazie mne uchvátila a připadla mi i o chloupek lepší než věhlasná Princezna Mononoke.

Juno

Juno (2007)

Geniální scénář a geniální Ellen Page. Nic víc na 4* nepotřebuju