Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (130)

plakát

První krok (2009) (seriál) odpad!

Buď jsem si odvykl se na český televizní seriály koukat, nebo je to ta největší sračka co jsem viděl.

plakát

Prometheus (2012) 

Velkolepě vypadající slátanina bez hlavy a paty. Celý film je o tom, že lidi někde chodí a všemu se diví. A ty dvě kratičké akční scény to nezachrání. Chování postav nelogické a hlavní hrdinka nejenom že má silnější pud sebezáchovy než Rambo (s obrovskou dírou v břiše se přece běhá nejlíp), ale výkon Noomi Rapace byl místy až úsměvný.

plakát

Drive (2011) 

5*. Bez váhání. Tenhle film mi bude ještě dlouho ležet v hlavě. Refnova režie zlomových okamžiků filmu je naprosto neskutečná. Kde ostatní režiséři nasadí zběsilé tempo, on naopak zpomalí a nechá diváka vpít se do okamžiku a cítit s postavami. Lahůdka roku

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Podceňovaný film neznámého režiséra s podprůměrným rozpočtem že je (zatím) filmem roku? Je to tak. Naprosto skvěle zrežírovaný příběh jednoho lidoopa, který přes všechny jedničky a nuly s přehledem sám utáhl celý film. Rád prominu některé logické přešlapy, protože dlouho jsem neodcházel z kina s tak dobrým pocitem filmu.

plakát

Zkažená úča (2011) 

O třídu horší, než konkurenční šéfové na zabití, ale i tak solidní podívaná, která pobavila a rychle utekla. Nenáročná rychlokvaška na jedno zhlédnutí. Nic víc, nic míň. PS: Diaz tu hraje výborně.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Kromě parádního 3D, super efektů a IMAX experience úplný odpad. Film nemá ani hlavu ani patu a scénář je ještě horší než ve druhém dílu.

plakát

Srážka s mimozemšťanem (2011) 

Za dlouhou dobu nejpohodovější film. Vykouzlil mi blažený úsměv v závěrečných titulcích a bravurně zvládá příběh, vtip, akci i romanci. A ten trochu přisprostlý humor krásně napomáhá atmosféře celému filmu. Čtyřhvězdičková roadmovie.

plakát

Království nebeské (2005) 

144 minut a přesto mi to přišlo uspěchaný. Tady je něco špatně.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Napínavé, vtipné, skvěle natočené, herecky vytříbené. Není co dodat. Plnej počet nedám, protože si myslím, že by to tomuhle Sherlockovi více slušelo v početnějších a kratších epizodách.