Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Decibely lásky (2016) 

Písně mají potenciál, v podstatě hudebně je to Discopříběh....ale s prominutím sakra co ten scénář??? To měl někdo napsané za pět minut! Někdo to zde svým komentářem vystihl - tupý výraz během celého filmu a otázka: o co tam vlastně jde? Zároveň jsem to nemohla vypnout, to se prostě nedalo :D :D :D Ta jedna hvězda je za ten soundtrack.

plakát

Četníci z Luhačovic - Staré dluhy (2017) (epizoda) 

Pozor spoilery! Tak tohle byl bezkonkurenčně nejlepší díl plný překvapení, zvratů a také humoru. Bohužel se smrtí toho, kdo tento seriál pozvedl! Ale díl skvělý!

plakát

Kdo přežije - Cagayan (2014) (série) 

Komentář bude obsahovat spoilery! Tak tahle série mě naprosto chytla. Od podrazu Kass (kterou jsme od té chvíle vůbec neměla ráda, její póza: já to tady vedu byla k smíchu) jsem si říkala, že už je to nalajnované a jasné. A tak mě to štvalo, protože jsem trojce Spencer, Tash a Jeremiah opravdu fandila. Hlavně Spencerovi - používal mozek (snad jediný se do týmu Brawns opravdu hodil, ještě s Tashou) a zároveň vyhrával imunity, nevzdával to a věděl, kde jsou slabiny ostatních. Bohužel důležitou imunitu nevyhrál, ale i tak si myslím, že jeho hra byla skvělá. Ale spletla jsem se a následující díly byly naprosto skvělé - nikdo nikdy nevěděl, co se stane. Co se týče vítěze, objektivně řečeno byla výhra zasloužená - i když nemám ráda, když někdo přísahá na rodinu a podobně a nemyslí to tak, ale zároveň nechápu, že tomu ti soutěžící ještě věří. Každopádně mít možnost jako Woo si někoho vybrat do finále a vybrat si Tonyho, se kterým neměl absolutně šanci jen proto, že je to čestné? To se přeci v téhle soutěži nenosí - největší hloupost. A to nejlepší na závěr dle mého názoru řeč Spencera na závěrečné kmenové radě - naprosto objektivní a tredná (i když trochu působil jako obhájce Tonyho, ale spíše se podle mě postavil do role obhájce soutěže, protože sami víme, že v historii této soutěže je nejeden vítěz, který si to absolutně nezasloužil).

plakát

Modré stíny (2016) (seriál) 

Prostě a jednoduše - od prvních minut bylo jasné, že zpracování příběhu není pro každého a že se také každému líbit nebude. Já se natáčení mohla dva dny zúčastnit jako komparzistka, takže mé hodnocení bude zřejmě i trochu subjektivní (subjektivita přidala jednu hvězdičku). Ale s provedením jsem spokojená! Musím tedy souhlasit s tím, že sem tam nebylo rozumět, ale měla jsem pocit, že za to může spíše naše stará televize :D asi jsem se mýlila ;) Mimochodem - měla jsem tu čest sedět v kapli, když se natáčela scéna, jak pan Jiří Bárta hraje na violoncello a to byl opravdu zážitek :)

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Komediální pohádka, která mi opravdu sedla! Paráda! :) a všichni, kdo kritizujete....vám by se nelíbilo snad nic, buďte rádi, že se pohádky točí ;)

plakát

Bídníci (2012) 

Miluji muzikály..pokud jsou dobré! Ač by se mohlo zdát, že by se vlastně nedalo nic pokazit, že se prostě zfilmuje to, co už to je a bude to aspoň dobrý průměr, tak to tak není. V tomto zpracování hraje velkou roli i výběr herců, který byl pro mě velice překvapivý, když jsem se jej dozvěděla. Ale absolutně mě dostal. Ano, v nějaké recenzi jsem četla, že Hugh Jackmann měl nejhorší pěvecký výkon, občas recitoval a mohl nás otravovat svým vibrátem, ale mně to vůbec nevadilo. Pěvecký a herecký výkon Russella Crowea mě prostě opět překvapil. Ten tam je jen Gladiátor a nastupuje zralý muž, který hájí právo. Nemůžu zapomenout na výkon Malkoviche a jeho Javerta, ale i přesto velice respektuji výkon Russella. Od Amandy bychom nemohli ani očekávat nějaký podprůměrný výkon, ať už herecký či pěvecký, zvládla to bravurně a ráda jsem poznala herce, který ztvárnil Maria..i když já si ho prostě při četbě knihy představovala jinak :D ale můj problém. Kdo mě zaujal je Samantha Barks, ta dívka mě okouzlila, přirozená krása. Výkon Cohena a Carter netřeba komentovat, prostě geniální. No a konečně se dostávám k Anne Hathaway, která nechala na place srdce. Pokud někdo dá tomuhle filmu odpad, tak snad scénu s jejím výkonem písně I dreamed a dream ani neviděl?! To je pro mě naprosto nepochopitelné, zasloužený Oskar! Velice se mi líbilo, že se písně natáčely až na place a konečně, žádné dokonalé bílé zuby u chudých lidí v Paříži v devatenáctém století! :D jak řekl můj přítel, tenhle film mě i přinutí k tomu kouknout na Lincolna, protože bychom toho Oscara Jackmmannovi hned dali ;)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Od chvíle, kdy začaly v kině hrát první tóny úvodní písně, jsem seděla, jako zaražená a sledovala příběh otroka, který jím být nechtěl. Naprosto mě uchvátil výkon Christopha Waltze (a ne, není to přehnané sloveso) a Leonardo DiCaprio mi ukázal svou další tvář. Pravda, zas tolik filmů jsem s ním zase neviděla. Navíc celý film provázel výborný soundtrack. Musím se přiznat, že při dvou scénách jsem se nedívala. První, při boji dvou černochů a druhé při roztrhání otroka psy. Prostě na to nemám povahu :/ i přesto však..nemůžu si pomoci, ale 5 hvězdiček.

plakát

Kdo přežije - Samoa (2009) (série) 

Právě se bavím na výbornou hrou Russella :D ten chlápek, ať je jaký chce, mě prostě baví. Ostatní hráči jen nechápou...i o tomhle je tahle hra. Prostě a jednoduše nikdy nevěř nikomu!

plakát

Moulin Rouge (2001) 

Zajímavý muzikál....byla jsem nejprve v šoku, ale dostala jsem se do role, která začala tento film chápat :) Jelikož nejsem příliš velký fanoušek Nicole Kidman, tak bych uvítala v hlavní roli asi někoho jiného. Ale za tenhle názor mě asi většina z vás nebude chápat....což chápu:D jinak....muzikál, který nemá obdoby.

plakát

Chicago (2002) 

Skvělý a strhující muzikál! A pokud ho chce někdo srovnávat s Moulin Rouge, tak mě osobně muzikál Chicago oslovil mnohem více! Pěvěcké, herecké i taneční výkony mě naprosto předsvěčily...překvapivě i Richard Gere, kterého jsem si v této roli nedovedla představit. A kdyby tam nebyl, tak mi to asi nevadí....ale to je jedno. Kdo mě nejvíc zaujal, tak to byla opět krásná Catherine, jejíž výkon si opravdu zasloužil Oscara. Nejlepší písně: He had it coming a Mr Cellophane ( v podání Johna C. Reillyho naprosto dokonalé).