Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (46)

plakát

Nákaza (2011) 

Komenář obsahuje SPOILERY! Na začátku se film dost solidně rozjel a zahrál si s mými emocemi. Nejdřív dojemná scéna, kdy Mattovi Damonovi zemře z ničeho nic mamželka a vzápetí na to i jeho nevlastní syn. I když nic nového, bylo to velmi smutné. No a další scéna jako pitva mozku?No to bylo moc. Po takovém začátku jsem si říkala, že to bude má šťávu a konečně zas dobrý film. Ale bohužel. Nemůžu říct, že by byl film vyloženě špatný,svým způsobem byl zajímavý. Ale příběhy jednotlivých osob byly velmi povrchní. Někdy v polovině filmu, se to všechno navíc sekne a nehne se to dál. Co bych pochválila, byla hudba ve filmu a Gwyneth Paltrow.. to jak sebou sekala, to bylo něco! 3 a půl *

plakát

Intimní past (2011) 

Při shlédnutí tohoto filmu se může stát... vlastně je to více než pravděpodobné, že pro samou nudu usnete! 1* je za J.D.Morgana.

plakát

Varieté (2010) 

Hned na začátku musí být každému jasné, jak se to bude všechno vyvíjet a jak to skončí. Zápletka je totiž naprosto fádní a neoriginální. Já osobně Cher nemám ráda a Aguilera není žádná herečka. Ikdyž je to jako film hrozná blbost, ta muzikální část je fantastická. Ohromná show plná krásných písní, žen, skvělého tance a kostýmů. Takže se mi to nakonec vcelku líbilo. Překvapivě..

plakát

Spartakus: Bohové arény (2011) (seriál) 

Říkala jsem si, jak tohle asi může dopadnout po té skvělé 1.sérii, kterou jsem žrala od začátku do konce. 2.série co se vrací časově před tu první? Spartacus bez Spartaca? Mrtví lidé zase naživu? Ale no tak! To přece nepůjde, v žádném případě! Ale ejhle ono je to výborný! Kdo by si to byl pomyslel? Zatím jsem viděla prvních pět dílů, které byly více než uspokojující. Tak uvidíme, uvidíme...

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

No k dokonalosti to mělo hodně daleko, ale i tak musím říct, že jsem se bavila po celou dobu. Super hlášky, zajímavá zápletka a rozhodně nejlepší pak byly ty scény, u kterých bylo jasně prokázáno, že Bruce Willis je odolnější než Superman =D

plakát

Pocahontas (1995) 

Moje dětská posedlost. Snad i moje první pohádka, na které jsem byla v kině a pamatuju si to. Doteď se na Pocahontas moc ráda podívám a to ikdyž znám skoro všechny dialogy nazpaměť. Třešničkou na dortu jsou fantastické písničky, které zní skvěle jak v originále, tak i s dabingem.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

F: "Tak tu zásilku hodíme do kanálu a řekneme, že jsme ji doručili." B: "Moc práce. Prostě ji spálíme a řekneme, že jsme ji hodili do kanálu."

plakát

Na vlásku (2010) 

Po dlouhé době opět krásná animovaná pohádka!

plakát

Jsem díky vám (2008) 

Ikdyž Madonnu nějak zvlášť nemusím, tak tohle se jí moc povedlo. Dokument I AM BECAUSE WE ARE se mi vážně dostal pod kůži. Člověk si při pohledu na tak chudou krajinu uvědomí, jaké má štěstí, že se narodil tam, kde se narodil. Ale i přesto jak tam jsou lidé na tom špatně, záviděla jsem jim tu radost ze života, to odhodlání, s kterým se pouštěli do nových věcí a tu sílu, která z nich vyzařovala. Přeju jim to nejlepší!