Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Romantický
  • Dokumentární

Recenze (233)

plakát

Jeřábi táhnou (1957) 

Velmi autenticky působící válečný film...především díky době, kdy byl natočen...doporučuji, dnes už žádný film z této doby nemůže této opravdovosti dosáhnout.

plakát

Kvarteto (2017) 

Pana Krobota má ráda, ale jeho filmy....to je opravdu katastrofa.

plakát

matka! (2017) 

Hodně zajímavý film, který buď příjmete ze všemi jeho otázkami a minimem odpověďmi, nebo Vás zcela mine a spíše pohorší či znechutí...Pro mě po dlouhé době velmi inspirativní film o aktuálním tématu- kdo / či co je nám matkou?, co vše to obnáší, když se jí staneme ? Kde jsem já a kde my? ...ale každý v něm asi najde něco jiného...

plakát

Tvář vody (2017) 

Tohle je velké zklamání, čekala jsem něco ala Faunův labyrint, ale tohle je něco mezi vykradnutou Amélii z Montmartru a klasickým "holywoodským akčním dojákem", navíc mi to celé přišlo příšerně přestylizované a umělé. Ale alespoň maska tvora se povedla.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Zajímavý takový ala Coenonský film, konec sice dosti překombinovaný, jako by se autor ztratil a nevěděl si rady, ale jinak určite stojí za shlédnutí- skvělá atmosféra a jako vždy výtečná Frances.

plakát

Naprostí cizinci (2016) 

Konečně po dlouhé době neotřelý, originální film zabývající se současným stavem společnosti- především všeobecným odcizením se, přetvářkou a pokrytectvím, a to i mezi nejbižšími.

plakát

La La Land (2016) 

Tohle mě nějak minulo, nebyla jsem schopna dokoukat...

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Příjemná podívaná - taková milá kombinace Amélie z Montmartru a Nedotknutelných.

plakát

Co se mnou uděláš (2015) 

Zcela zbytečný, klasický festivalový film, kterých existují stovky, ne-li tisíce. Chápu, že se jedná o prvotinu, ale i tak si mohla autorka lépe nastudovat problematiku epilepsie, ve výsledku se jedná o úplný blábol.

plakát

Tohle je náš svět (2016) 

Nějak to všeobecné nadšení kolem tohoto filmu nechápu, mě jaksi minul bez zanechání hlubší stopy. Celkově na mě působil jako klasická americká propaganda ( tentokrát alternativního stylu života)- povrchní po všech stránkách.