Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (12)

plakát

Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023) 

Audiovizuální orgie s perfektníma hrdinama a milionem odkazů, který si samy o sobě žádají několikero přehrání. Jásný bur... nebýt toho strašnýho cliffhangru, twe po 2.5h to takhle skončit. Neberu... Pět až dostanu v březnu zakončení.

plakát

Kocour v botách: Poslední přání (2022) 

To jako vážně? Animák roku v lednu a jmenuje se Kocour v botách. Spidey má letos konkurenci! Kulervoucí vizuál, nejvíc kůl záporák (to pískání!!!) a dospělej příběh. 5 je asi moc, ale ono to bylo vážně dobrý!

plakát

Šílená noc (2022) 

Jako nebylo to špatné, ale... Nemůžu si ubránit pocitu, že to mohlo být mnohem lepší. Od takovéto sestavy  (Harbour, Wirkola, nasranej Santa) jsem prostě čekal víc...

plakát

Život (2017) 

Mám nakoukáno už hodně. Vetřelce beru jako klasiku sci-fi hororu. Ale po x-téma shlédnutí už nás na něm toho moc nepřekvapí. Ale tohle byla laskomina, u který jsem byl jako fakt dost napnutej. Hezkej vizuál, originální potvora, dobrá skvadra a za konec, kterej jsem sice trochu čekal, ale dali ho tam, maj u mě chlapci plusový body. Jo, já si pochutnal. 4,5 a okrouhlim to nahoru. Zaslouží si to.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Kdysi dávno jsem četl recenzi na Blade 2, kde autor popisoval svůj zážitek z filmu tak, že měl nutkání kopat do sedačky před sebou a řvát na celý kino: Kurva to je film! Nebo tak nějak. Z Blada sem takovej pocit neměl. Ale tohle pánové, dámy, ještěrky, tohle je jiný kafíčko. Od první pikosekundy až doteď (3r po premošce) jízda přímo zběsilá. Vizuál, střih, hudba, Charlize, Tom a i ti další. Vše dokonalý. Okamžitě se tento masterpiece zařadil na poličku z filmy kdykoliv kdekoliv. Jirko, chci přídavek!

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

O knížce jsem se dozvěděl, až když jsem četl, že má podle ní točit film Spielberg. Tak jsem si to tedy sehnal, a zůstal naprosto uchvácen, páč na prakticky všem, kromě hudby, jsem za mlada ujížděl. Řekl jsem si fajn, chci to vidět, ale to nemůže dopadnout dobře. Přiznejme si, Steve přece jen není to co to bejvalo a v knize je toho opravdu mraky. A ejhle, ona je naprostá bomba! Po celou stopáž jsem se usmíval jak malej kluk, chvíli to bylo i na kapesník a hlavně jsem se těšil, čím na mě ten děda zase pomrkne. A že toho je! A přesto to nepůsobí přeplacáně... Od posledního Mad Maxe jsem se takhle v kině nebavil! Asi půjdu ještě!

plakát

Auta 3 (2017) 

Návštěva byla povinná, páč syn (3r) jedničku miluje a dvojku ignoruje. Tak jsme spolu poprvé šli do kina. Výsledek našeho výletu mě potěšil. Synátor vydržel až do konce a já nekoukal na hodinky, kdy už bude konec. Naopak jsem se docela i bavil. Míň Buráka, míň Lhoty a naopak více závodění. Pokud se doma líbila jednička, bude se líbit i trojka. Ps.: Animace je fakt skvělá, u záběru na les jsem měl pocit, že koukám na reálný obraz.

plakát

Deadpool (2016) 

Tak tohle bylo přesně to, co jsem chtěl dostat. Lovestory o krásce a potomkovi avokáda jak ma bejt. Hlášek a odkazů tolik, že na to budu muset ještě jednou a tentokrát si i rád zaplatím. Správně nekorektní humor. Reynolds si to dává jak nikdy. Tohle je nefalšovanej fan film. Nothing compares to you, Pool. Dead. Sinead 1990...

plakát

Poldové (2010) 

Mozna to není nejlepsi kevinuv film, ale i tak to je prdel. po traileru sem tomu neveril, ale film za zkouknuti urcite stoji. takze, bavil sem dost, vtipy byly vtipny a akce byla dobra. rozhodne mnohem lepsi akcni komedie s willisem nez muj soused zabijak (a o dvojce radci nemluvim)... + jejich vyslychaci metody byly genialni a s.w. scott je borec. pro me to je za 4, ale nelibi se mi, ze to je v modrym tak davam 5

plakát

Avatar (2009) 

Do detailu vyšperkovanej film, každá chvilka na pandoře je úžasnej zážitek. Škoda možná až příliš průhlednýho příběhu, ale stejně jsem nakonec fandil modrým, ať tomu blbečkovi od adidasu nakopou prdel (takže ta odtažitost z traileru vůči na´vi zmizela). Rozhodně co mi na příběhu nevadilo, že je tak "zelenej". Myslim, že když se něco takovýho v budoucnu stane, dopadne to stejně. Cameron si za tohle dílko rozhodně svý prachy zaslouží a jestliže budou použity na další díly, tak směle do toho... za pět.