Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (49)

plakát

Gravitace (2013) 

Hádám, že člověk opravdu musí být v kině na 3D, aby si tohle náležitě užil. I na blu-ray to sice vypadá všechno moc pěkně, ale ne tak pěkně, aby to člověka rozptýlilo od té nudy. Nekonečně rotující Bullock, nekonečně rotující části vesmírných stanic, nekonečně rotující kamera. A příběh opravdu nestojí ani za řeč. Jsem rád, že to bylo pouhých 91 minut, protože jinak by mi asi došly nervy. Ale což o to, vizuálně je to fakt pěkný...

plakát

Mechanický pomeranč (1971) 

Doporučení: před filmem nejdříve přečíst knihu od Anthonyho Burgesse (nebojte, je krátká) a přečíst si něco o rozdílu mezi originálem a americkým vydáním, podle kterého byl napsán scénář k tomuto filmu. Leccos to pak vysvětlí a pomůže vám to film lépe pochopit a více si ho užít :)

plakát

Sběratel kostí (1999) 

Zbožňuji Deaverovy detektivky, proto jsem se filmového zpracování bál hned od začátku. Nakonec to taková katastrofa nebyla, Angelina zahrála dobře, ale celkově je film téměř nudný, utahaný a chybí mu nějaká svěžest. Nicméně myslím, že na tři hvězdičky to má.

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Dlouho jsem Wolverina odkládal a dostal jsem se k němu až kvůli mému nově nalezenému nadšení pro Wade Wilsona aka Deadpoola. Bohužel film moje nadšení zkrotil, když se perfektní Ryan Reynolds ke slovu dostal třikrát. Finále bylo pouze malou satisfakcí, protože jsem si jist, že Deadpool se všemi těmi nově získanými schopnostmi by Wolverina totálně rozsekal, bohužel pak působí neohrabaně a trošku tupě. Celkově mě mrzí obecné ignorování zajímavých vedlejších postav a soustředění výhradně na Wolverina. Myslím, že to filmu trošku uškodilo. Výhrad mám víc, dávám ale tři hvězdičky za zpracování, Ryana Reynoldse a Will I Am-a.

plakát

Trucky na ledě (2007) (pořad) 

Dobré téma, ovšem dělají z toho drama, dělají z komárů velbloudy a animace jsou až děsivě hrozný. Na první sérii se ještě dalo koukat, ovšem 2. je absolutně o ničem. Kdyby to byl normální dokument, bylo by to příjemné sledovat.

plakát

V hlavní roli já (2008) 

Je to tak absurdní, až je to vtipný. Dylan Moran byl, jakožto můj velký oblíbenec, uchvacující. Když vás film nezaujme, stejně ho musíte dokoukat, aby jste věděli, jak to dopadne. Úžasný film s minimálním rozpočtem z Irska, který mě bavil.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Jedinou slabinou filmu, což už mě zaujalo u prvního filmu, je docela snadno odhalitelné utajení Batmana. Jinak hereckým výkonům nemůžu vytknout absolutně nic, hlavně u Heatha Ledgera, který prostě předvedl nejlepší herectví, jaké jsem kdy viděl.

plakát

Sociální síť (2010) 

Téma FACEBOOK je cool, takže už jenom za to tři hvězdy. Další dvě za Jesseho Eisenberga a Justina Timberlaka, kteří prostě válejí. Scénáře filmu jsou tak svižné, že ani po desátém zhlédnutí pořád objevuji nové věci. 116 při kterých jsem se ani jednou jedinkrát nenudil. A ačkoli jsem to již viděl hodně krát, nikdy mě to neomrzí.

plakát

Nirvana Unplugged In New York (1993) (koncert) 

Celý koncert je to nejúžasnější, co jsem ve svém životě viděl. Tenhle koncert mi na Nirvanu a hlavně Kurta Cobaina poskytl pohled, který je prostě dechberoucí. Díky tomuhle koncertu, ikdyž jsem ho neviděl na vlastní oči, je Cobain můj nejvyšší bůh, kterého bezvýhradně miluji. Snad je to kvůli těm očím v závěru Where Did You Sleep Last Night. Nejlepší komentář: Kleopatra

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Zcela se ztotožňuji s komentářem od Hal_Moore.