Reklama

Reklama

Ve filmu Nezapomeň na mě hraje Robert Pattinson rebelujícího mladíka, jenž se zamiluje do dívky v podání Emilie de Ravin (např. seriál Ztraceni). Jejich nečekaná láska musí projít silnou zkouškou způsobenou tragédií v obou rodinách. Role otců ztvárnili James Bond Pierce Brosnan a oscarový Chris Cooper. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (929)

nunka 

všechny recenze uživatele

Coulter chcel týmto filmom isto veľa povedať, len niečo z toho sa mu podarilo. V prvom rade hlavne záver diváka zľahka prefacká a posledných 10 minút prinesie úplne iné emócie. To čo v tomto filme funguje je vzťahová rovina Tylera s mladšou sestrou, intrákový bezstarostný život a vtípky s ním spojené. Melanchólia je síce naznačená, no nemôžem si pomôcť, na mňa to pôsobilo skôr ako manipulatívny kalkul, rovnako ako obsadenie toporného "Patizóna" do hlavnej role. Príbeh a námet nebol zlý, spracovanie priemerné, Pattinson síce nehrá úplne mimo, ale ani presvedčivo nie. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Stupidní film! A ausgerechnet já v tom viděl opak všeho sympatického. Mám-li dychtit po člověku, pak po jeho neutuchajícímu přístupu k životu. A tyhle dva to zlomili - div se u toho nepřizabili. Přisuzujte mou uštěpačnost třeba faktu, že jsem singl, leč Remember Me je látka, která sice nepostrádá apokalyptický finiš, ale když byste do ní praštili, vyletí tuna pěny. Holt každý den není posvícení, ovšem chleba jsem alespoň dostat mohl. Až se příště budu chtít podívat na tragéda, podívám se do zrcadla. P.S. Sigur Rós při milostné scéně nakrkli, neměli to zapotřebí :) ()

Reklama

Posheidon 

všechny recenze uživatele

Film je to vskutku povedený a velké většině (zvláště dámského publika) během filmu jistě i nějaká ta slza ukápne. Jednu věc bych ale vytknul a ta se týká právě tolik zmiňovanému zvratu v závěru filmu. Věřím, že Američané nejspíše navždy budou mít v paměti osudový den (ve kterém právě dochází ve zvratu v ději) a tudíž i navždy budou vědět, co se v ten daný okamžik stalo, ale bude tomu tak i u neamerických diváků, kteří tento film shlédnou třeba za deset let? Obávám se, aby si nakonec tento divák neodnesl ze závěru filmu jen: „ Tam se něco muselo stát…ale sakra…co to bylo?“ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších koncov. Máločo sa dá k tomuto filmu povedať, dej je trochu obyčajný, proste zo života. Ale ten koniec fakt nečakáte, sedel som ako primrznutý a premýšľal, čo sa to tam vlastne stalo. Je to veľmi dojemný film. Je to síce romantika, ale zároveň krutá realita. Film, ktorý človeka prinúti k zamysleniu nad životom, nielen svojím vlastným. Robert Pattinson navyše ukázal, že hrať vie. Emilie de Ravin taktiež. No a samozrejme úplne najlepší Pierce Brosnan. Ten sa mi do role veľmi hodil a bol super. Film sa mi veľmi páčil. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to není odporná urážka lidského vkusu, ale jen špatný film bez atmosféry a stupňování děje, zato však s lacině podbízivou poslední pětiminutovkou. Pattinson se sice povětšinou stále tváří jako na place Stmívání, ale tahle role mu docela sedla a při hádkách s Brosnanem jsem jim snad i věřil. To ale na prázdnotě filmu (v kontrastu s trapnou snahou šokovat) nic nemění. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (12)

  • Hawkinsovi se původně jmenovali Rothovi. (c.tucker)

Reklama

Reklama