Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Johnny Mnemonic

Johnny Mnemonic (1995)

Na tu dobu jde o perfektni skvelej snimek. Zejmena hudebni kulisa je naprosto perfektni. Skvele scenky, Skvela hudba. Vzdycky jsem si pral ze takhle bude vypadat Internet :-D Ze takhle budeme ovladat cybersvet. Skoda ze tohle se nedostalo dal nez k PowerGlove :D Tohle je podle me pravej cyberpunk. Skoda ze neni vice takovych snimku :( Zejmena od Gibsona.

Trávníkář

Trávníkář (1992)

Ve sve dobe naprosta spicka. Modla pro vsechny PC hrace a nadsence virtualni realitou. Uvedomte si, ze v te dobe jeste ani nebyli Win95, zadny DirectX, zadne 3D hry, ani pitomej Doom. Ony efekty ktere dneska vypadaj stupidne stali statisice a renderovali se na farmach Silicon Graphics. pro kazdeho pc hrace to byla modla, mit takovehle zarizeni na hry, tu houpaci postel a ten virtualni skafandr. Bohuzel i 20 let po filmu je ve filmu pouzita technika pro civilisty stale cenove nedosazitelna :( Film stal 10M, vydelal 18x tolik. To je znameni ze slo o skutecne velkolepy film. Jen ho na CSFD moc lidi nechape tak dali jen 63%. Jestli je film nekde ke stazeni/zhlednuti, dejte mi pls vedet tady do posty - diky .

Terminator Salvation

Terminator Salvation (2009)

Kdyz jsem videl kinorip, 1/3 chybela a 1/3 byla absolutne ve tme, prislo mi to jako blbost. Ted jsem to shledl v HD a musim rict ze je to celkem fajn. Stejne tak T3 jsem po case prehodnotil. Doufam ze bude i T5 a jeste vic scifi (tedy vice terminatoru, ruzni terminatori.. proste mam rad scifi a tezkou techniku, tak doufam ze se to timhle smerem bude vyvijet..) i kdyz hlavni je samozrejme boj face to face :-D