Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Dexter

Dexter (2006)

Geniální dílo. Dlouho jsem se mu vyhýbala, protože znám svoji závislost na seriálech, ale pak jsem se do toho pustila a 2 týdny od toho nespustila oči. Kápli mi do noty, vkusu, bavila jsem se a jsem plná dojmů. Jen jako jedna z mála doufám, že televize na základě dobrých tržeb natočí nějaké pokračování. Je to fakt pecka!

Trigun

Trigun (1998)

Joooo! Super seriál! Nemám ráda anime, ale tohle je tak úžasný nápad, že jsem neodolala. Prostě trouba, kterému se vyhýbají všechny kulky a jehož pověst je silnější, než on sám. Má ale dobré srdce a to je to hlavní. Prostě double sympaťák v tomhle šílením westernovém doublesvětě. Kupodivu celý seriál má vlastní děj a výbornou myšlenku. Kam se hrabe Avatar. Pozor, ke konci je to fakt nářez, ale něco tak úžasného jsem dlouho neviděla.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Kdo by neznal Červeného trpaslíka? Musím se ale přiznat, že s českým dabingem se mi líbí mnohem víc - hlavně je text přizpůsoben na naše poměry a naše známé a hvězdy. Prostě pecka! Dialogy občas opakujeme s přáteli a dokonce i úplně cizími lidmi.

Randall a Hopkirk

Randall a Hopkirk (2000)

Skvělý mystický seriál, který se mi kupodivu líbil více, než původní zpracování - asi díky sympatickým postavám.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Shlédla jsem 3 řady, abych se nemusela učit biochemii a rozhodně to nebyl ztracený čas. Nejlepší je ten díl s botama (1. řada, 2. díl)

Black Books

Black Books (2000)

Bernard je typický nesympaťák, až ho musíte mít rádi. Jeho kolegové s ním pak tvoří vtipnou trojici a melancholicky chátrající knihkupectví. Znám lidi ve svém okolí, kteří jsou charakterově velmi podobní hlavním hrdinům :)