Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

Počátek (2010) 

Toto neni poza nebo chut provokovat, ale ode dneska bojkotuji Christophera Nolana. Toci co mu svet nevysvetlitelne zere, a to priblble akcni filmy podavane ve lzivem obalu hlubokych pravd a intelektualnich rozboru mysli. Mne se nelibilo nijak zvlast ani Memento, kdy jsem mel pocit, ze je to cele jen tak na efekt. Temny Rytir je pro me dodnes nejhorsim zazitkem v kine a ted jsem se prave vratil z Inception. Na dalsi nemam a mit nebudu.

plakát

Tobruk (2008) 

Byt to americky film s masivnim rozpoctem, tak za 4*, ale obdiv patri panu Marhoulovi za odvahu, vytrvalost a schopnost dat dohromady takovy, na ceske podminky nevidany projekt. Skoda jen pokulhavajici drmaturgie a obcas prkennych replik, ale to je dlouhodobe ceska filmova bolest. Prijde mi, ze neschopnost mluvit normalne prisla s TV Nova. Tam neni jedina veta v techj jejich serialech, ktera by znela "normalne." Ke cti Tobruku musim dodat, ze tady je ta frekvence, narozdil od jinych ceskych filmu minimalni. Zajimave je, ze Slovaci s timto problem nemaji. Vyborne, pane Marhoule.

plakát

Odpor (2008) 

Vy vsichni, kteri se zde rozplyvate nad dokonalosti tohoto filmu byste se meli podivat na rusky film Come And See. Tam se skryva pravda, zatimco zde, prestoze je to pusobive, jde pouze o behani krasnych lidi s prizvukem po pohadkovych lesich. Come And See...bezte a divejte se...vazne.

plakát

Snídaně u Tiffanyho (1961) 

Nekdy mam Hollywood limonady rad, ale tohle je proste ale uplne o nicem. Dve hvezdy pouze a pro Audrey a jeji vzhled.

plakát

Juno (2007) 

Plne se shoduji s komentarem Civala, ovsem mne se nelibi ani Ellen Page. Tvurci nemeli odvahu vubec na nic.

plakát

Karamazovi (2008) 

Nejlepsi film poslednich nekolika let a dalsi dukaz toho, ze pan Zelenka je momentalne jedinnym ceskym filmarem s vizi. Pri uvedeni na London Film Festival se film dockal obecneho uznani a byl oznacen za masterpiece, s cim nelze nesouhlasit. Rok Dabla-Karamazovi-?