Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Vincentův svět (2004) (seriál) 

"This is what kids do when they play." "This is what inmates do when they're gonna overtake the guards"

plakát

Expresní zásilka (2012) 

Pro fanousky jakychkoliv bajkovin must see zalezitost. Na zapletku se vykaslete, neni podstatna ;).

plakát

Skyfall (2012) 

Tenhleten posledni Bond, to mi prijde jako navrat ke korenum bez vsech tech superhracicek. Myslim, ze ten zaver a finalni vyporadani se s protivnikem si ale fenomen Bond nezaslouzi, to patri do uplne jinych, beckovejsich, akcnaku :(. Hodnotim jak hodnotim s odrenyma usima.

plakát

Tajemný muž (2012) 

Hvezdu dolu za tu prevladajici nudu a naprosto rozcilujici preexponovane osklive prostredi jen kvuli vyvolani kontrastu a ziskani sympatii divaka pro druhy zvrat. Za dvojzvrat ovsem hvezdu nahoru.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Prvni pulka usla. Rikal jsem si, ale proc ne. Pak to ale zacalo byt cely rozpacity a ja nevedel, jestli ma byt Snehurka jako ztelesnenim dobra a krasy nebo pomstychtiva Johanka z Arku. Taky ten mismas, zda to bude lovec nebo William, mi nedaval moc smysl. Nektery pasaze jsou hooodne natazeny, to nemuselo bejt. Charlize s brachou to sfoukli na jednicku, to zas jako jo.

plakát

Opustit Las Vegas (1995) 

Tento fim sjizdim pravdidelne... sam... a s lahvi skotske... Bezne ale neudrzim krok.

plakát

Odpočítávání (2010) 

Pokud by scenar nepredepisoval naservirovat divakovi zaverem zvrat a drzel by se nastavene eticke otazky, bylo by to na vic nez 3. Ale nemohu jinak, protoze podat pristup vsech bezpecnostnich slozek jako bandu amateru, co si musi na pomoc prizvat sadistu a jeste k tomu zanedbavaji jeden fakt za druhym a panicky se drzi vnucene verze, to fakt nezeru... Co se asi snazi film rict, je opravdu unthinkable. Tak, jak je ale tema zachycene, to je bohuzel take unthinkable. Michael Sheen ale vybornej ;).

plakát

V cizí kůži (2011) 

Ze zacatku jsem opravdu myslel, ze to nedokoukam... Rikam si, jak tohle muze Ryan po poslednich jeho snimcich natocit. Jenze pokud vydrzite prvni napor uchylaren, zacne to najednou vsechno krasne slapat, postavy jsou nahle usite hercum na miru a fory pretazene do extremu, ktere by jindy umocnovaly bidu, pridavaji dalsi a dalsi grady, aniz by prepalily vystupnovani v dejove lince. Chemie postav zacne pracovat, a vy i kdyz vite, jak to cele dopadne, nakonec vas potesi nejen to, ze to tak opravdu bude, ale take ze se happyend krasne roztahne v case... U me dnes zasah do cerneho.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Pribeh podle obehraneho scenare. Nescetnekrat jsem se chytal za hlavu a zoufale poposedaval. To si musite vzit na pomoc Homera, Sun Tzu, ACDC a Jablonskyho, abyste nemeli duvod poslat film do chartovych nizin. Za vizualy a rockovou klasiku (ta u me vzdy zabere) davam hvezdu navrch. Tentokrat za tri a pro priste pane Bergu, citaty a silna slova film nedelaji.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Predstavte si sal temer plny chlapu. Predstavte si sal, kde vas vitaji pivem, casopisy o zbranich a luxusnich autech. Predstavte si uvod do filmu tombolou, kde se rozdavaji akcni DVD a kartony piva. No a predstavte si film, pri jehoz scenach obecenstvo tleska, piska, spolecne se hlasite smeje a louci se s projekci dlouhym spokojenym aplausem. Takovi jsou Expendables 2...