Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (57)

plakát

Půlnoční mše (2021) (seriál) odpad!

90% zbytečnejch keců a 10% něčeho zajímavého. Že já blbec jsem se nepodíval na režiséra, jak já tyhle holčičí horory nemusím... P.S. Další ze seriálů kde jsou všichni chlapi totální idioti.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Všechny Wickové pro mě byli průměrná podívaná v tomhle bylo míň píčovin, míň kung fu a hezčí pozadí. Tentokrát 4 hvězdy.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Nečekal jsem nic než průser a běhání po lese a dostal jsem syrový a jednoduchý film tak jako středověk byl. Mám pocit že poznámky o nepřehlednosti scén nejsou problém filmu, ale blbů co by potřebovali nápisy na lidech a pod nima šipky odkud a kam jdou...

plakát

Bullet Train (2022) 

Slátanina typu Grey man, ale tady se z toho můžou lidi posrat kdežto v Grey manovi to hrozně vadilo. No rozhodně je to jednohubka a člověk u toho nesmí moc přemýšlet a zkouknout se to dá. Po druhé už to určitě vidět nemusím a 80% si to nezaslouží stoprocentně.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Chápu proč se to místním metroušům líbí, ale já ze zvířátek které vypadají a chovají se jako z videohry, z hlavní hrdinky se 150cm/45kg a teenage indiánů teda nadšený nebyl. Nebýt predátora bylo to spíš jako Assasin Creed ze světa indiánů. Po druhém shlédnutí musím jenom konstatovat že ta zvířata se chovají absolutně nepřirozeně.

plakát

Nikam zvlášt (2020) 

Jelikož jsou tady nicneříkající popisky filmů tak přidávám pro představu z Imdb. When John, a thirty-five-year-old window cleaner, is given only a few months to live, he attempts to find a new, perfect family for his three-year-old son, determined to shield him from the terrible reality of the situation.

plakát

Zelený rytíř (2021) odpad!

Místní debilové se naučili nové slovo: dekonstrukce. Totální slátanina, Ind ve středověkém Irsku, dělá nevím co...

plakát

Městečko Twin Peaks (1990) (seriál) 

Moc nechápu tu euforii kolem tohohle seriálu. Nejspíš za tím stojí hodně sentimentu, člověk by měl přimhouřit oko, ale... Je to spíš jako telenovela, zbytečná hysterie postav, hra na piáno opravdu jak z telenovel, agent debil co řeší případ podle snů, to fakt ne! Hodnotím po zhlédnutí první série, ale už teď se bojím té druhé...

plakát

The Eight Hundred (2020) 

Koukám na korejské filmy, koukám na japonské filmy, ale nikde nevypadali asiati jako vřískající makakové víc než tady. Hrozná slátanina kde si přejete, aby všechny konečně už zabili a byl konec. Ten kdo tomuhle filmu dal 5 hvězd musel být na drogách.

plakát

Vychováni vlky (2020) (seriál) 

Na IMDB to má 78%, ale místní debilové jsou prostě chytřejší a dají tomu 66% no tvl...