Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Santa je úchyl!

Santa je úchyl! (2003)

Billy Bob Thornton jako opilý, neskutečně vulgární a pochcávající se Santa Claus? To si nechám líbit.

Návrat do budoucnosti

Návrat do budoucnosti (1985)

Už od mládí na tom ujíždím. Skvěle napsané dobrodružství, které vás udrží v napětí. Skvělí a velmi dobře hrající, sympatičtí herci. Je skvělé jak je celá trilogie skvěle časově propojená, zvlášť ve druhém díle se mi to líbí.

Rocky

Rocky (1976)

Tady není co řešit, Sylvester se tímto zapsal do dějin, pro mě jednoznačně jeho nejlepší film a taky jeden z mých nejoblíbenějších.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Dokonalá režie, dokonalý příběh, dokonalé postavy a dokonalé herecké výkony v čele s Hanksem a Sinisem tvoří vrcholové dílo světové kinematografie. Kdo tenhle film neuvidí, jakoby ani nežil.

Určitě, možná

Určitě, možná (2008)

Tak tomuhle říkám romantická komedie.... Velmi zajímavý námět, který vás udrží v napětí až dokonce a navrch skvělý herci, kteří jsou ve svých rolích velmi přirození. Není nic lepšího pro deštivé letní večery.

Mládí v trapu

Mládí v trapu (2003)

Frat Pack válí. Po tomto filmu jsem se rozhodl, že musím vidět všechny filmy tohoto bratrstva těch nejvtipnějších herců, co jsem ve filmu viděl. A navíc to co dokáže udělat Will Ferrell je neuvěřitelný.

V dobré společnosti

V dobré společnosti (2004)

Výborná komedie, ve které to Topher Grace i Dennis Quaid rozjedou a svými hereckými výkony drží tenhle film pohromadě. Obzvlášť Grace mě překvapil, má fakt talent a uvidíme jak to s jeho kariérou půjde dál.