Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Thriller

Recenze (4)

plakát

Storm Warning (2007) 

Rodinka buranů, kteří si chtějí trošku zapíchat a zazabíjet. Proč ne. Storm warning jsem zkouknul na dvakrát. Když jsem si šel pustit SW asi po 2 týdnech znovu, řekl jsem si, že an to kouknu od znova, protože už před tím jsem byls první poloviniou velice spokojen :). Horory s partou pošahaných buranů v hlavní roli patří mezi mé oblíbené, dostal jsem to co jsem chtěl. Doporučuji :)

plakát

Rammbock (2010) 

Hlavní hrdina, který se může posrat z jeho "přítelkyně", přijede za ní do Berlína. Takže.. masky byly hrozné, vypadalo to jako by si zombies napatlaly hlavu kečupem a to je tak vše. :), výkony herců zas nebyly tak špatné, ale co se týče akce a soubojů se zombíky, skoro žádné tam nenajdeme. Hrdinové se ohánějí bleskem, žádnou sekerou. ještě ty držky, na které jsem se musel tu hodinu dívat, no more :D

plakát

Experiment: Zombie (2006) 

Musím se přidat k většině lidí, která si myslí, že tento film je velesračka. Kamera, hrůza. Herci, hrůza. Triky, hrůza. Bylo to takové zmatené a celkově mi to přišlo jako píčovina. :) Musel jsem se hodně přemoct abych ten film dokoukal. Měl jsem poslechnout rady ostatních uživatelů CSFD a nekoukat na to :D. Přidávám se k nim a radím vám, nekoukat !