Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (37)

plakát

Sinister 2 (2015) 

Po velmi podařené jedničče je druhý díl průměrný film, který si nebudete po shlédnutí pamatovat. Pár surových scén nezachrání velmi chabý příběh, necharismatické postavy a předvídatelný konec. Škoda, po prvním dílu bylo na čem stavět.

plakát

Já, Putin – portrét (2012) (TV film) 

Průměrný dokument, který plno událostí kolem prezidenta Putina satiricky a ironicky komentuje, ale nějakého hlubšího rozboru se nedočkáte, což je veliká škoda.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Opravdu špatný film..Pan Troška by to měl už zabalit, protože se na jeho poslední filmy nedá dívat. K babovřeskám bych řekl snad jenom to, že je tam špatně snad úplně všechno - od "příběhu" přes herecké výkony až po hudební podkres, dá-li se tomu vůbec říkat hudební. Pokud někoho láka i přes špatné hodnocení na film kouknout, doporučuji šáhnout po osvédčené trilogii "Slunce, seno...", protože na co se zbytečně mučit u špatnosti jakým jsou Babovřesky.

plakát

It's All Gone Pete Tong (2004) 

Originální zápletka o DJovi, který holduje všemu možnému nezdravému a žije bohémským životem, který přijde o sluch. Velice dobře a celkem originálně natočené. Soudtrack je pro příznivce taneční scény (především Trancového stylu) lahůdkou. Mě osobně se líbila Frankieho žena (kurva:D) a scéna kdy si hlavní hrdina omotá rachejtle kolem hlavy nemá prostě chybu! Pohoda prostě.

plakát

Human Traffic (1999) 

Neuvěřitelně uvolněný film, který člověku nic necpe, ale pouze popisuje víkendový odvázaní se party s drogama. Myslím si, že tenhle snímek ukazuje nenápadně, proč dost lidí hledá takovéto víkendové odreagování, tedy hlavně kvůli pracovnímu napětí a denodenní šedi. Navíc song "Come Together" od Primal scream na konci zahřeje na srdíčku:)

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Téměř totožný s prvním dílem, ovšem s tím rozdílem, že co fungovalo velice dobře poprvé, podruhé už příliš ne. To je tedy hlavní nevýhoda týhle komedie. Nicméně, kdo neviděl první díl, bude se zřejmě bavit o něco více než my "zasvěcení".

plakát

Red Hot Chili Peppers živě v Slane Castle (2003) (koncert) 

Oproti prvnímu DVD "Off the Map" má koncert daleko lepší atmosféru, takovou uvolněnější. Kapela hraje výborně (asi nejlepší koncertní období v historii kapely), hlavně ta sehranost je neskutečná. Setlist se skládá především z alb Californication a By the Way, takže pro příznivce spíše starejch "papriček" asi nic moc, ale pro ostatní výborná volba. Snad jedině co zamrzí je vyhozená "Soul to Squeeze" kvůli prasklé struně u Johnovi kytary. 5*

plakát

Dave Gahan v Basileji (2009) (koncert) 

Dave sólově působí rozporuplně, zatímco studiově se představuje jako temnější a míň přístupná odnož DM, tak na živo je to spíše rocková smršť. Konkrétně na této show ukazuje, že je to pan zpěvák a že z něj srší energie nonstop. Co se týče doprovodné kapely, tak hraje ale doprovodně vokály zkrátka na úrovní Martina Goreho nejsou. Setlist je zvlášťní v tom, že depešácké songy válcujou ty sólové Dejva, především vyniknou skvělé riffy v Personal Jesus a I feel you. Nicméně můj favorit je Policy of Truth v polo-akustické verzi:)

plakát

Nine Inch Nails: Broken (1992) (video kompilace) 

Pro fanoušky kapely povinná záležitost, ať už vnímají tenhle projekt jakkoliv. Skvělá agresivní industriální rocková muzika, brutální scény střídající se s videoklipama kapely z EPčka "Broken", hlavně bych vyzdvihnul Wish s atmosférou Mad Maxe a sado maso klip Happines in Slavery, který je pro fanoušky daného žánru chuťovka. Po celých 20 minut mě mrazilo v zádech a na to, že je snímek už starý x let, tak má sílu i dneska (2011 rok). Tak moc bych si přál aby něco podobného vzniklo i k vrcholným dílum NIN jako jsou koncepční alba "The Downward Spiral" nebo "Year Zero".