Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (103)

plakát

Ztracen ve vesmíru (2011) odpad!

Vetsi nudu jsem uz dlouho nezazil! Hadam, ze ten co psal onen blabol "oficialni text distributora" (viz popisek filmu) se bud koukal na neco jineho, nebo to po peti minutach vypnul! Popravde ani mu to nemam za zle, protoze lituju, ze jsem to sam neudelal.. Naprosto zbytecne stravenych 90minut zivota!

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

Stopaz tohohle filmu je doslova nesnesitelna! A to co se v nem odehrava vlastne taky! Bezduchy film o nicem, jen na tu hlavni postavu se da divat..

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Jsem fanousek sagy, takze se mi to docela libilo! Ale preci jen jsem postradal par veci - napr. Nejaky moment prekvapeni, neco co by me vyrazilo dech.. nakonecto byl jen remake Epizody IV.. Na rozjezd dobry, ale od dalsich dilu chci vic!!!

plakát

Birdman (2014) 

Po technické stránce skvělý film (forma, kdy aktéry zabírá stále stejná kamera a není vidět ani jeden střih, přidává filmu dynamiku a pro mě to bylo strhující! Hereci podávají skvělé výkony! I přes tohle všechno mě film tolik neoslovil po obsahové stránce, proto tak příkré hodnocení, třeba ho časem změním..

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Film se mi líbil, k pomyslnému vrcholu mi ale něco chybělo.. Ovšem DiCaprio zahrál svou roli neskutečně! Tleskám!!!

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Náhodou jsem si tenhle film pustil v letadle při cestě do Číny a musím přiznat, že jsem se fakt skvěle bavil! V tomhle filmu nechybí snad jediný klišé akčních filmů 80. a 90. let! Ale i přesto mě to fakt neskutečně bavilo! Za zpříjemnění dlouhého letu musím dát 5*!

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Možná to je tím, že jsem přesně na takový film měl náladu. Možná to je tím, že jsem takový film už dlouho chtěl zase vidět. Možná je to třeba i tím, že je ten film prostě tak dobrej. Je to milej a pohodovej film na příjemnej večer! Jsou to tak 4 a 1/2 hvězdy, ale tentokrát přimhouřím oko a dám rovnou pět, protože jsem se bavil:). *** Mimochodem Stillera moc nemusím, ale vyjímka potvrzuje pravidlo..

plakát

Skyfall (2012) 

Pravý návrat ke kořenům, jak má být! Bravo!!!

plakát

Avengers (2012) 

Rekl bych, ze jsem dostal, co jsem ocekaval a paradne jsem se bavil.. Plus jedna mala tresnicka na zaver ;)