Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (1 723)

plakát

Veliká (2020) (seriál) 

Je to úchylný, nechutný, každej tam zase šuká s každým a to pořád a historicky je to úplně nesmysl. Ale je to zároveň nesmírně zábavné, absurdní a šílené. A Fanning a Hoult si své role vychutnávají na 100%.

plakát

Coco (2017) 

Pixar mě zase dokázal dojmout až k slzám. Povedlo se mu to s Toy Story 3, Wall-E, V hlavě, ale závěr Coco byl pro mě zatím snad nejintezivnější. Scénář je sice předvídatelný a někde za polovinou je chvilku hluché místo, kde je zápletka zbytečně natahovaná, ale finále je dechberoucí a samotný svět mrtvých je dokonale promyšlený.

plakát

LEGO® Batman film (2017) 

Tempo je vražedné, kadence vtipů a narážek je šílená a baví se děti i rodiče. Lego příběh je lepší, o tom žádná, ale tahle batmanovská pocta je jízda, kterou si užije každý...a nejvíc ti, kteří mají popkulturní přehled.

plakát

Městečko Twin Peaks - Epizoda 3 (2017) (epizoda) 

Tohle už na mě bylo moc. Nuda a totální guláš podivných výjevů. Snad to tak nebude pokračovat.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Hodně silné 4 hvězdičky. Pro mě osobně nejzábavnější a nejzajímavější Star Wars. Možná proto, že jsem je jako jediné (kromě Epizody I) viděl v kině.

plakát

Grimsby (2016) 

Tak strašně trapný a nechutný, až jsem se i bavil. Zvláštní. A super akční scény.

plakát

Kung Fu Panda 3 (2016) 

Asi nejslabší Kung-Fu Panda, která sice není vyloženě nudná, ale je na ní vidět, jak je uvařená z vody, navíc více zacílená na menší děti.

plakát

Na západ od ní (2016) 

Taková ta klasická nezávislárna plná debilních keců jako "Tvrdíš, že v nic nevěříš, ale já věřím, že v něco věříš, jen nevíš v co věříš." Kdyby hlavní ženskou postavu hrála holka, do který bych se na první pohled nezamiloval, dal bych odpad, takhle za 3.