Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Dalo by se říci, že tento seriál je pro mne nejlepším seriálem vůbec. Tato slova začínám psát se skleněnýma očima při závěrečné znělce posledního dílu seriálu. To Vám poví asi nejvíce. Jak jsem postupně procházel dílem po díle tímto seriálem, čím dál tím víc se mi vrýval pod kůži a začal jsem soucítit s hrdiny v tomto příběhu. Pokud jej zhodnotím po filmové stránce, není tento seriál natočen nejlépe, dalo by se tam najít spoustu chyb a věcí, které by mi za jiných okolností vadily. Ale… Tento seriál nemůžu zhodnotit jinak, než 5 hvězdami. Je plný kvalitního humoru, sem tam se v něm objeví i nějaké to drama, ale nejdůležitější jsou příběhy lidí a jejich povahy, jak se vyrovnávají s obtížnou situací války. Nezbude mi nic jiného, než tento seriál doporučit a to všem, bez rozdílu jaký žánr se jim líbí. Dle mého názoru se Vám bude líbit, protože je v něm obsaženo takřka vše. Osobně dávám symbolických 99,9%.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Jak popsat tento seriál aniž bych použil superlativy? To snad ani nejde, je prostě senzační, úžasný, perfektní, dokonalý. Snad u žádného seriálu jsem se tolik nenasmál, po shlédnutí RD jsem začal mít v oblibě britský humor. Co napsat závěrem? Děkuji ti Robe a Dougu.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Tento seriál si samozřejmě nezaslouží nic jiného než 5 hvězdiček. Je to naprosto geniální skloubení až přehnaného humoru s všedními činnostmi a zážitky. Avšak nejlepší na tomto seriálu je téměř neustálé parodování filmů nebo jiných seriálů. Na tento seriál jsem se samozřejmě díval i jako dítě, ale nechápal jsem souvislosti. Díky tomu, že jsem trošku zestárl a podíval jsem se na další stovky filmů jsem tento seriál začal chápat. No superlativů by asi stačilo a tím pádem už nemám co psát, na seriálu prostě není co vytknout. Dokonalost sama.