Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (32)

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Skvělé. .. ..Nastává éra nového filmu. Wright se s tím vůbec nepral. Sebral nápad a vytvořil z něj své osobité dílo. Rozdíl byl pouze v tom, že tam nehráli Pegg a Frost ale Culkin a Cera. Dobrá volba. Já jsem byl ujetostí filmu nadšen. Originální trefa do herního a komiksového světa. .....končim. čus.

plakát

Počátek (2010) 

Nejdivnější filmová divoči(í)na kterou jsem kdy viděl. Byl to ústřik, byl to kopanec, byl to saigon, byla to nádhera ........ byl to Počátek. Skvělí herci. Joseph, Leonardo a Tom se do toho opravdu "vnořili". Ke konci začal perlit Cillian. Všichni ostatní supr. Trošku více se mohla odvázat Ellen Page, ale na její obranu se do této role hodila více než kdo jiný. Nolan. Po Inception už bude stačit pouze jeho jméno a každý si další jeho počin spojí s neskutečnou podívanou. Děkuji Christophere.

plakát

Kniha přežití (2010) 

Kdyby totálně nezazdili konec, tak bych překousl i ty retardované pasáže a dal 70%. Ale takhle nee.

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) 

Další boží dopuštění. Neuvěřitelná síla trapnosti. Chudák Slade. Kristen Stewart hrůza. Pattinson podprůměr. Lautner - no, to si snad dělaj prdel. Nejhorší neherec všech dob. Jediné postavy které stály alespoň za zmínku jsou Jasper a Alice.

plakát

Predátoři (2010) 

Ale jo?! Premisa = CTRL+C(Predator) CTRL+V(Predators) Machete! Good. Pianista to zvládl dobře.

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

Nekompromisní a skvělá zábava započínající úsměvem Keanu Reevese do zrcadla, konče "ďábelským" proslovem Al Pacina.

plakát

Americký zločin (2007) 

Skvělé. Pokud nejste "Žánrový pokrytec", tak Vám ten film bez výčitek podlomí židli. Elen page bude víc než dobrá herečka a navíc je zvláštně krásná. Také se mi tam velmi líbil Evan Peters(Kick Ass). Nechápu proč není uveden v "castu" na csfd. No nic ČUs

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

"Kéž bych ho mohl kojit Phille." Naprosto jednoznačně ****. Skvělý "song list"( např. Wolfmother-Joker and Thief). Herci tam zapadli jak míček do golfové jamky(+tygr) - Cool idea. Dokonce i dabing se podle mne povedl. S jedním malým mínus, a to je český překlad názvu(boooring)¨. I ti slováci byli nápaditější ve výběru překladu The Hangover. Čus

plakát

Špatnej polda (2009) 

Souhlasím s 68 procenty. Naprosto film vystihují dvě věci Cage so much "high" a dva leguáni.