Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Telenovela
  • Animovaný

Recenze (28)

plakát

Orel Eddie (2016) 

Jakožto velký milovník skoků na lyžích promíjím určité nesrovnalosti např. V styl v 88 skákalo jen pár lidí, ale to je úplně jedno, protože to je tak neskutečně dobrá pohodovka jakou jsem opravdu nečekal. Ps: Nikdy bych nevěřil, že někdy uvidím v kině Wolverina skákat na lyžích :-).

plakát

Probudím se včera (2012) 

Tak žádná těžká filmařina se tady určitě nekoná, ale jinak dost dobré a poměrně zábavné. Docela příjemně strávené dvě hodinky v kině… Jdu si koupit orbitky, zapiju je shockem a něco o tom napíšu na licoknigu 

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Opravdu jsem nečekal, že jse budu dívat na komedii, když jsem čekal podle hodnocení kvalitní horor. Dvě hvězdy dávám za to, že to bylo docela zábavné, jinak co se týče hororu tak suveréní odpad!!!

plakát

Avatar (2009) 

Pět hvězd dávám až po zhlédnutí ve 3D, protože podívaná je to parádní, ale film roku určitě ne!!!

plakát

REC (2007) 

Zklamání, zklamání a ještě jednou zklamání. Podle hodnocení uživatelů jsem čekal lahůdkový horůREC, ale úroveň strachu u mne byla takřka nulová. Vyzdvihnout se dá akorát poslední scéna v podkrovním bytě, ale to je bohužel vše.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Tarantinova genialita se opět ukázala v plné parádě. Christoph Waltz mě svým hereckým výkonem naprosto dostal, velmi zajímavé a taky velmi dobré.

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Podle mě skvělý horůrek, jehož kvalita bohužel klesá tím, s čím více lidmi se na něj díváte. Já si ho pustil sám a před půlnocí, a musím přiznat, že na husí kůži, která se mi při nočních scénách dělala by se daly strouhat brambory.