Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (25)

plakát

Obchodníci (2013) 

Poměrně nudný obsah, nepřirozené scény a naprosto katastrofální zvuk (jeden z nejhorších, co jsem měl možnost shlédnout...)

plakát

Chata v horách (2012) 

Tohle není horor, je to spíš celkem povedená komedie, kterou podtrhuje postava Martyho, a proto dostává aspoň jednu hvězdu za super hlášky :-)

plakát

menZONE (2012) (pořad) odpad!

Rádoby zábavná ptákovina, dva totální trotli hází patky a snaží se být coooool...čekal jsem daleko víc...

plakát

Hirošima - den poté (2010) (TV film) 

Pár dokumentů jsem o Hirošimě už viděl, ale žádný se tomuto ani nepřibližoval. Tak naturalistické vyjádření těch hrůz, které se tam děly, rozhodně stojí za shlédnutí...je nechutné, k čemu se USA odhodlaly....je mi líto těch nevinných lidí, kteří tenhle pokus zaplatili životem....je to jedna z nejhorších událostí v dějinách lidstva :-(

plakát

Maximální teror (2003) (TV film) 

Předvídatelný děj, laciné zpracování, co dodat....akorát jenom...proč se tohle jmenuje Maximální teror? Viděl bych to na google překladač :-)

plakát

Auto Moto Styl (2008) (pořad) 

Mám rád Auto moto revue. Tohle je jenom slabý, rádoby zábavný odvar... Jediné plus je, že se pořad natáčí v okolí města, ze kterého pocházím..proto ta 1* :-)

plakát

Dvojka (2009) 

Myšlenka filmu je dost kvalitní na současnou českou tvorbu...dialogy jsou celkem často hodně nepřirozené, ale pokud se soustředíme hlavně na děj, tak to není tak velký problém. Děj ve zkratce: Michal - milující partner, co splní přítelkyni jakékoli přání, nevděčná Veronika, která neví co chce a k tomu povedený týpek a rozvraceč vztahů Jiří Malina, který potvrzuje "dobrou" pověst Čechů v zahraničí...

plakát

2012: Soudný den (2008) odpad!

Po 15 minutách jsem to musel vypnout.... bylo to jenom nechutné a jestli to má takhle pokračovat až do konce, tak děkuju pěkně...škoda, že jsem u toho zrovna jedl...jinak bych zkoukl možná i 30 minut;-)

plakát

Non Plus Ultras (2004) 

Některé hlášky jsou fakt super:-D Nezapomenu....:-)

plakát

Paranormal Activity (2007) 

4* za napětí, za ty noci a rozhodně za ten konec...Kdyby se tento film měl shrnout do jednoho slova, tak bych použil slovo "zvláštní".. Doporučuju shlédnout, nejlíp vychutnáte v noci;-)