Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (31)

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) 

Lutz má charisma asi jako zkyslé mléko ("I am Hercules....son of Zuus"), dějová linka vlastně neexistuje a za vizuální stránku filmu by se stydělo i Asylum studio. Filmu se tedy raději vyhněte, pokud si ještě vzpomínáte, že Harlin dokázal natočit slušný film.

plakát

Půlnoční expres (1978) 

Skvělé vězenskě drama z netradičního tureckého prostředí. Výborný John Hurt ve vedlejší roli. Jedinou vadu na kráse vidím v tom, že hlavní postava je dement co pašoval drogy a tak mám trochu problém s ním soucítit.

plakát

Tmavomodrý svět (2001) 

Film má spoustu povedených momentů (nálet na vlak, 50.leta, RAF..). Nicméně jako celek má trochu problém udržet tempo a působí místy nesourodě. I tak poveděný a u nás originální filmový počin.

plakát

Jánošík - Pravdivá historie (2009) 

Takhle rozmelnenou a nezajimavou dejovou linku jsem ve filmu hodne dlouho nevidel. Spise to pusobi jako by autori poslepovali sceny, kdyz se vratili z mejdanu. Zaverecna scena, kdy napichli Janosika na rozen me nechala chladnym asi jako Mirku Spacilovou, kdyz opousti kino po uvodnich titulkach. 30%.

plakát

Místo u moře (2016) 

Film rozehrává zajímavé motivy osobních traumat a ztrát. Bohužel má jednu podstatnou vadu na kráse a to, že k většině postav si nemůžete žadný vztah vytvořit, neb to jsou trosky z vlastní vůle a tak je vám defakto u prdele co se jím stalo a nebo stane....promarněný potenciál 3*

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Westernových reálií si člověk sice moc neužije, nicméně v čem je snímek opravdu silný je jeho syrovost, kterou snadno přebije 99% všech rádoby hororů....7 z 10

plakát

Bojovník (2015) 

Je to taková předvídatelná pohádka, která má narozdíl od svých konkurentů Jacka Gyllenhaala a tak se snímek stává poněkud pozitivnějším zážitkem než se tváří. Slabší 4*.