Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (240)

plakát

Největší flám s Jiřinou Bohdalovou (2021) (pořad) 

Playback mě rozčiloval, ale jinak mi přišlo, že se opět po letech vrátil bezva koncept televizního Silvestra. Sice jde o estrádu, kde se prostřídají kvalitní umělci a bohužel i ti, kteří by raději měli zůstat v propadlišti dějin, ale na druhou stranu se nelze 100% zavděčit každému. Ale oproti sestříhaným a archivním opakovaným pořadům z předchozích let to byla skvělá a příjemná změna opět vidět takovou velkou společnost bavících a smějících se umělců 🙂

plakát

Duna (2021) 

V IMAXU opravdu krásný zážitek!!! Doma by mě to asi tolik neoslovilo.

plakát

Viník (2021) 

Po asi půl hodině sledování jsem to chtěl vypnout v domnění, že už jsem to viděl. Až po dohledání zde jsem zjistil, že jde o americkou předělávku nedávno vydaného originálu. Film jsem nakonec dokoukal, ale žádnou přidanou hodnotu jsem v něm nenašel a přišlo mi to tedy spíše jako ztráta času.

plakát

Střípky ženy (2020) 

Film na celkem dost nelehké téma a přiznávám se, že ze začátku jsem dost zvažoval, že ho vypnu a zapnu něco "rychlejšího" a veselejšího do dnešní doby, ale nakonec mě to zejména v závěrečné fázi chytlo a myslím si, že se s tím filmaři vypořádali dost dobře. Téma neveselé, rozporuplné a složité, ale filmařina, hudba a herecké výkony dost na úrovni.

plakát

The F**k-It List (2020) 

Sice naprosto nereálné, ale na relax celkem dobré 🙂

plakát

Shazam! (2019) 

Nejsem úplně komiksový nadšenec či expert a už vůbec ne DC universa, tak možná proto se mi to líbilo. Potřeboval jsem něco na pohodu u čeho se člověk nejednou zasměje a pobaví a může u toho celkem vypnout a to to naprosto splnilo. Jen se mi o víc líbila první půlka než začaly bitky se záporákem. Pak už to byla taková celkem nudná klasika.

plakát

After: Polibek (2019) 

Nic hlubokého, ale na relax v pohodě 🙂

plakát

Volání divočiny (2020) 

Film jsem asi v 1/4 málem vypnul, protože mě počítačově vytvoření psi vytáčeli a nedokázal jsem tak moc příběhu oddat, ale jsem rád, že jsem vydržel, protože druhá polovina byla vizuálně krásná, poetická a s pěkným soundtrackem a Harrison Ford byl boží 😃