Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedinečná silvestrovská show a oslava 90. narozenin legendární herečky... Zažijte s námi výjimečný konec roku. Připravili jsme pro vás zcela originální kompilaci autorských vystoupení, zábavných scének a hudebních čísel. Největší hvězdy přinášejí jubilantce a divákům svůj dárek. Půjde o performance vytvořené jen pro tento unikátní večer nebo o nejoblíbenější písničky. Celou show otevře fantastické taneční číslo, na diváky i na oslavenkyni čeká mnoho překvapení, a především mimořádná zábava. A dokonce hvězdné bude nejen jeviště, ale i celé hlediště. Bude to prostě největší flám! (Česká televize)

(více)

Recenze (46)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Je třeba říci,že to opravdu nebylo moc dobré. Všudypřítomný playback, a samotný koncept pořadu už několik desítek let za zenitem, což si však někteří naši umělci stále odmítají připustit, a snaží se o oživování podobných typů pořadů. Výběr vystupujucích nastaven tak, aby se líbil převážně věkové skupině 65+, ale to se vzhledem k hlavnímu motivu pořadu asi dalo očekávat. Oproti Nově nebo Primě aspoň ČT natočilo něco nového, a nedala jen výběr svého archivu, ale brát to jako nějakou velkou pochvalu, to by fakt na ČT neměli. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Velké očekávání a velké zklamání. Tohle si Jiřina nezasloužila, vždyť ona by sama o 100% líp uměla pobavit na Silvestra své diváky v celé republice, jak to dokazovala po mnoho let. Žádné berličky by k tomu nepotřebovala.  Myslela jsem, že když už televize nenatočí nic nového, tak že sáhne do svého archivu, zavzpomíná a předvede scénky s Jiřinou  a Vladimírem Dvořákem, Vladimírem Menšíkem,  Karlem Šípem, Karlem Gottem a Petrem Novotným. K tomu přidat nějakou písničku a bylo by vymalováno! Česká televize nevyužila velký potenciál naší největší komičky, což je neodpustitelné. ()

Reklama

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych si dal na hlavu kastrol a rozběhl se pět krát proti zdi, tak mě bude hlava bolet stejně jako po tomhle flámu. Česká televize vystrojila paní Bohdalové velkou narozeninovou párty z peněz daňových poplatníků. Na které nesmí chybět výběr celebrit za zenitem. Prostě „devadesátkové“ výtvory už nikoho nebaví. 0/10 ()

Randyz 

všechny recenze uživatele

Playback mě rozčiloval, ale jinak mi přišlo, že se opět po letech vrátil bezva koncept televizního Silvestra. Sice jde o estrádu, kde se prostřídají kvalitní umělci a bohužel i ti, kteří by raději měli zůstat v propadlišti dějin, ale na druhou stranu se nelze 100% zavděčit každému. Ale oproti sestříhaným a archivním opakovaným pořadům z předchozích let to byla skvělá a příjemná změna opět vidět takovou velkou společnost bavících a smějících se umělců 🙂 ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Byl to masochismus nejhrubšího zrna, ale dokoukal jsem to jako velké guilty pleasure. Kdyby se někdo, kdo upadl do kómatu před 35 lety, dnes probudil a jako první spatřil tuto šou, tak by byl jen mírně zmaten z toho, že to neuvadí Menšík, ale nějaký mdlý hoch, ale jinak by mu nepřišlo nic jinak než v roce 1986. Pousmál jsem se asi jen jednou u celkem obstojné scénky Kaisera s Lábusem, i když spíš z nouze, laťka byla proklatě nízko. A na konci jsem si tak řekl, že mi asi nikdo můj měsíční příspěvek na veřejnoprávní televizi nevrátí. A přitom za prosinec bych jí raději nezaplatil, protože takovýchto tyjátrů už bychom v roce 2021 mohli být ušetřeni. 5% ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama