Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (272)

plakát

Invalida (2023) 

Dám 5. protože po dlouhé době vtipná komedie...  Jediné co bych vytknul je  spíše divadelní přednes mladého detektiva a scéna kdy Laco ujede na vozíčku  policejním hlídkám...  Snad do poloviny filmu člověk netuší, jak to skončí, což potěší a Godla i Hološka super výkon... Takže proč ne..  Od srdce jsem se zasmál.   Žádná trapárna  s těmi klasikami "rádoby českými komiky."  navíc to není vůbec hloupé a je tam pár drobných detailů, které bych řekl, že odkazují i na aktuální situaci na východě...  možná se pletu.   Každopádně palec nahoru.

plakát

Klub sráčů (2000) 

Smal jsem se... a to jsem náročný divák. Takže proč ne.

plakát

Hurá do basy (2006) 

Oddychovka co neurazí. Will Arnett je mi velmi sympatický ze seriálu Flaked a tady mu to taky šlo. Koho moc nemusím je David Koechner, který mi snad seděl jen v jediném filmu to ve Chvění..  Jinak je pro mě signálem špatného filmu....

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Pro znalé fotbalového prostředí je to střízlivý obraz i s tou trapnou a nudnou vatou kolem. Tak to prostě ve fotbale je. Proto dávám dvě hvězdičky, to prostředí znám a autor dokonalé opsal co předním je. Když se na film budu dívám, jakože fotbalové prostředí neznám, fotbal mě nezajímá a chci komedii na večer, tak je to slušné zlo fekálního humoru, hloupých frází, nudného střihu a barev.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Je to něco jako Čarodějky školou povinné, ale natočeno 2022 a ne 1995... Chytlavé, zábavné, tajemné, tak napůl Harry Potter a občas dost infantilní.

plakát

Black Adam (2022) 

To byl guláš… ty kráso. Ztráta času. DC velmi zklamalo…

plakát

Monster Hunter (2020) 

Tak záleží podle čeho ten film mám hodnotit. Podle toho jestli jsem se bavil ? Ano, dobrá akční řezba, monstra, apod...  všechno co mám rád. Stopáž byla tak nabitá, že nebyla sekunda, kdy bych se nudil. 4 kvezdicky zaslouženě.

plakát

Mimořádná událost (2022) odpad!

Jenom snad námět byl dobrý..  Herci přehrávají, situace nereálné a nevtipné. nešlo dokoukat, posledních 20 minut jsem přeskákal...  Kdybych nabral na zastávce 10 náhodných lidí, tak to zahrají vtipněji bez jakéhokoli scénáře. Kdyby v tom vlaku seděl Kozub a sám, tak je to mnohem vtipnější. Kvůli takovým co tady dávají kladné hodnocení, se takové filmy točí!  Ach jo, tohle byla rána pro českou kinematografii.

plakát

Sulla mia pelle (2018) 

Na jednu stranu to popisuje dost závažné pochybení státu, kdy se vězňům nedostává práva a dost věznů umírá na brutalitu policie. Na druhou stranu mě totálně iritovala nečinnost rodičů a jeho samotného. Chápu, jsme každý jiný a někdo prostě mlčí až za hrob, ale rodiče se první ani druhý den nedostali k návštěvě a nic víc pro to neudělali.. Věřím, že většina lidí by už tam udělala kolotoč, hlava nehlava at si úředník říká co chce. V podstatě jsem byl po shlédnutí filmu více nasraný na tu ublíženou stranu. Herecky  to hlavní hrdina zahrál skvěle.

plakát

Ochránce (2012) 

Nadupaná akční jízda.  Nebudete se nudit ani sekundu.