Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Orel Eddie (2016) 

Nemůžu si pomoci. Již od sportovního okamžiku na nejmenovaném streamu jsem Eddiho The Eagle Edwardse miloval. A i když film se realitě dost vymyká, to podstatné tam je. Nevzdat to! Je tam něco, co ve své podstatě chybí nám všem a všichni o tom jenom sníme. A na konec ... je to jenom film, ale hezkej!

plakát

Ztracen ve vesmíru (2011) 

Možná to mohli udělat o pár desítek minut kratší .. Možná .. Ale já si z něho něco vzal. A muzika Toma DeLongeho byla vždycky dobrá!

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Úplně jsem tomu zpočátku nevěřil ... až jsem uvěřil a poslal to dál. Za mě 95% (jen ještě doladit obleček)

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Při závěrečné scéně tohoto sitcomu o partě přátel jsem brečel. Jako bych se za tu dobu stal součástí jich a bydlel s nimi. A to mě navštěvovali a navštěvují nadále pouze skrz televizi v pokoji. Všechno jednou končí, ale přátelé tu se mnou budou na věky věků! Nemůžu jinak, než 5 stars!

plakát

Báječná léta (1988) (seriál) 

Srdcová záležitost s poučením na konci každého dílu. V českém znění nezapomenutelný Mirek Donutil se svým hlasem. Postupem času a let, jakoby se člověk dostal do stejných situací jako Kevin Arnold. Když si to tak přehraje zpětně! :)

plakát

Velké vítězství (1992) 

Pamatuji si, že jsem tento film jako malý viděl na HBO. Tom Hanks je prostě chlápek na svém místě. Dlouho jsem ho hledal, protože jsem nevěděl název filmu a ani herce. Nakonec jsem ho objevil znovu a již ho více opět neztratím.

plakát

Zátaras (1997) (TV film) 

Remake filmu, který se stal klasikou. Když "cover", tak je to z devadesáti procent šlápnutí do ho*na (jak říká můj kamarád z nahrávacího studia). Čtyři hvězdičky dávám za charismatického Vigga Mortensena, klasické americké vozy a taky proto, že jsem tento film viděl dříve, než originál. I když se to s originálem nedá srovnat ...

plakát

Superman II: Verze Richarda Donnera (2006) 

Stejní herci, ale zásadně pozměněný film díky střihu a přidaných scén. Ať už ze Supermana, kdy se natáčela i dvojka, nebo ty, které byly vystřiženy. Takhle měl vypadat Superman 2. A moc se mi líbil. S-ko na na hrudi chlapíka, který může lámat skály a žvýkat vařící se asfalt v novém podání se špetkou nostalgických vzpomínek na kinematografii ... léty překonanou! Svět potřebuje super hrdinu! Christopher Reeve bude navždy tím opravdovým.

plakát

Pelíšky (1999) 

Jestli něco umí Honza Hřebejk dobře, tak jsou to retro filmy z dob minulých. Z větší části se film neopírá o knihu: Hovno Hoří od Petra Šabacha, ale souznění těchto dvou osobností mi bude vždycky dávat naději, že to bude vždycky krasojízda.

plakát

Zelená míle (1999) 

Tom Hanks opět v dalším nezapomenutelném snímku z vězeňského prostředí s určitou dávkou pochopení a lidskou naivitou. Dojemný film, který díky skvělým hereckým výkonům dokáže rozplakat i opravdového muže, který je na koni ...