Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Rhett and Link's Buddy System (2016) (seriál) 

Rhetta a Linka mám poměrně rád (převážně jejich show GMM). Tento seriál je počin trochu bláznivý. Celou dobu mi něco připomínal, marně jsem vzpomínal oč by mohlo jít, jednou mi v hlavě sepnula podobnost s mým oblíbeným Mighty Boosh a už jsem se jí nezbavil. Jak sami tvůrci říkají, tak se MB nechali inspirovat a lze to vidět. Ačkoliv rozdílné a hlavně "americké" pořád velmi dobře stravitelné a hlavně úsměvné.

plakát

Pixely (2015) 

Jedna hvězda za zajímavý ale špatně provedený nápad a druhá za last of us. Jinak Sandler pokračuju ve svém nešťastném a nevtipném "film-streaku"

plakát

Insidious (2010) 

Bohužel ve filmu, kde hlavní tahoun je nepovedený Darth Maul s kopyty místo nohou a i přesto schopen lozit po zdech, jsem nenašel jakékoliv + a 2* jsou tedy ani nevím z jakého důvodu

plakát

Šingeki no kjodžin (2013) (seriál) 

Lepší než drátem do oka - Ale ne,... Vskutku jedná se o zatím dobře zpracované dílo a přesto, že jsem shlédl pouze dvě epizody (které nedávno vyšly), tak za předpokladu, že se udrží atmosféra a nezačne nás nudit třeba hrdinova bezmocnost, která trošku z těchto dvou epizod čiší, tak se určitě bude jednat o dobré a zajímavé anime. Hudba je v pořádku, kresba je pěkná a nejedná o žádnou nesledovatelnou ztřeštěnou akci, takže jen tak dál.

plakát

Who Killed Captain Alex? (2010) 

Necht všichni vidí, že i Afrika má své akční hrdiny a Bruce Lee, že není jediný, před Chuckem N. Watch all the sequels!

plakát

Správci osudu (2011) 

First i was like - What the hell? And then i was like - What the f***? Prostě si nemůžu pomoci a bez jakéhokoliv váhání dám 5*. Z nějakého neznámého důvodu se mi nápad tak strašně líbil. Bylo to něco jako když čtete knihu Stephena Kinga ve které se vám hrdina, který před chvílí vystřílel město obyvatel, podívá na západ slunce a uvědomí si, že je vlastně romantik. Takové bylo moje zjištění v průběhu tohotu filmu a pokud to znamená, že už mě budou takovéto filmy bavit napořád, tak se snad ani nemůžu dočkat až vznikne další podobný.

plakát

Ďáblův sluha (2007) (seriál) 

Začátek je možná trochu utahaný a ze Samova kňučení vám bude smutno, ale vězte, že za pár dílů se vše zlé v dobré obrátí (Teda až na ďábla, který zůstává sympaťákem dál) a zaručeně se budete bavit. Škoda jen, že seriál zůstal nedokončen.

plakát

Vlasy (1979) 

I'm a genius, genius, I believe in God and I believe that God believes in Claude