Reklama

Reklama

Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, která je inspirovaná objekty ze zmíněných videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) s cílem vetřelce porazit a zachránit tak naši planetu. Připojuje se k nim také podplukovnice Violet Van Pattenová (Michelle Monaghan), specialistka, která hráčům dodává jedinečné zbraně, určené k boji s mimozemšťany. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (596)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Je to takové půl na půl. V první polovině filmu se pořád zdlouhavě chodí okolo horké kaše, avšak v polovině druhé Vás přechází oči ze všech těch digitálních postaviček ze známých videoher. Ale to, co nejvíce kazí filmu Pixels pověst není roztahanost, je to Adam Sandler. Tento nemastný, neslaný herec zde nehraje ani to minimum, které předvádí obyčejně. Po celou dobu snímku máte dojem, že se jen ukrutně nudí, a když pronese pár těžkopádných "hlášek", máte jasno. Pixels měl potenciál na to, aby se stal oddechovou komedií na nedělní odpoledne. Bohužel, Chris Columbus a Adam Sandler stvořili podprůměrnou a roztahanou záležitost, na kterou po pár dnech zcela zapomenete. PS: Moje vcelku vysoké hodnocení vedla nostalgie, která mnou zacloumala při zhlédnutí několika her, které jsem v mládí hrával. Super Mario! „Pac-Man's a bad guy?“ ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Další typická Sandlerovina, tudíž dobrý nápad (převzatý), zprzněný v nudnou nesmyslnou a zcela nehumornou druhořadou hovadinu. Nechápu, proč se v tom muselo angažovat takových herců, když by stačili tak max. dva. Minimálně tak 50% filmu by zasloužilo vyškrtnout. Dal bych tomu tak ** za některé nápady a za grafické provedení, ale když si vzpomenu na Wreck-It Ralpha, je mi do breku: * ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sandler si tímhle filmem sáhl na pomyslné dno. Jelikož se jedná o poměrně velkou produkci je to průser ještě daleko větší. V roce 2010 jsem viděl hodně sympatický kraťas, který překypoval chytrostí a nápady. O 5 let později jsem dostal něco o čem jsem přesvědčený že nemohl nikdo myslet vážně. Není se čemu smát a ani pousmát a to JE problém. Adam Sandler má svá nejlepší léta za sebou a čím dříve si tohle přizná, tím lépe pro nás všechny ostatní. Když mu navíc není k ruce vůbec nikdo, jeho bezradnost před kamerou to ještě násobí. Jinak jubilejní 100. záchrana naší planety před invazí z vesmíru za posledních 5 let. 20% PS: u toho kraťasu jsem poznamenal, že bych rád kdyby jednou vznikl celovečerák ....byl to omyl. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

To je tedy pořádně šílený nápad na film, ale ono to bylo fakt zábavné. I když mi tam do toho neseděla moc ta komediální stránka, myslím, že by to bylo lepší, kdyby to bylo pojato vážněji. Ale třeba to špičkování mezi Adamem Sandlerem a Michelle Monaghan bylo hezké. Dvojice Sandler + James nikdy nezklame, ale dost mi zde vadili třeba Josh Gad a Peter Dinklage, ty mi do toho filmu vůbec nesedli. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tak nějak jsem se v tom ztratil. Proč chce Madonna zabrat naši planetu?" V kostičkovaném světě prvních videoher jsem vyrůstal a tak jsem čekal daleko přímočařejší útok na mou nostalgii. Ten se tedy nedostavil, ale na druhou stranu jsem zjistil, že nejsem jediný, kdo vizuálně vypadá jako dospělý, ale duší je stále klukem. A jako takový jsem si hry přenesené do ulic celkem užil. To, co se dělo mimo hraní, mi ale příliš dobré nálady nepřineslo. Kdybych si však měl možnost vybrat osobu opačného pohlaví, se kterou bych chtěl strávit postelové dobrodružství, tak by se Plamenomeťákova vyvolená Serena Williams u mě umístila na 3.126.857.113-tém místě žebříčku, tedy hned za Mariangelou Fantozzi. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (26)

  • S ohledem na lukrativní čínský kinotrh byly z filmu vypuštěny zmínky o komunistickém e-mailovém viru a napojení hlavního zlosyna na čínskou vládu. (raininface)
  • Nejvyšší skóre her ve filmu odpovídají skutečným nejvyšším skóre. Nejlepší výsledek Sama Brennera (Adam Sandler) ve hře "Pac-Man" je 3,333,360. Jedná se o nejvyšší možnou hodnotu ve hře, které jaký první dosáhl Billy Mitchell. Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) dosáhl ve hře "Centipede" 16,389,548 bodů, což je o pouhý jeden bod více, než dokázal držitel světového rekordu Jim Schneider. Eddie Plant (Peter Dinklage) uhrál ve hře "Donkey Kong" 1,068,100 bodů. To je o 100 bodů více, než zvládl bývalý šampion Hank Chien. (Cheeker)
  • V závěrečných titulcích je možné vidět celý děj filmu v 8 bitové grafice. (vojacekr)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Reklama

Reklama