Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (554)

plakát

Banda - Série 2 (2020) (série) 

Podvratný jen v ratingu, jinak normkórek.

plakát

Chlapi nepláčou (2017) 

Zamrzí určitá šablonovitost a trocha vychtěných skorokatarzí, ale pasáže, kde se netlačí na pilu, jsou fakt dobrý. Jakkoliv to slovo zní vzhledem k tématu nemístně.

plakát

Modelář (2020) 

Je to hodně kdyby, ale kdyby jo, tak hodně jo.

plakát

Na nože (2019) 

Tentokrát o dost duchaplnější podkopávačka žánrových zvyklostí.

plakát

Sidney Hall (2017) 

Na původní scénář fajn, příběh sám o sobě je solidní, a místy se za mě dokonce nabíhá na silný momenty, ale z většiny je to pořád jenom okecávačka. Postavy fiktivních geniálních umělců se nedají prodat jen tím, že se jejich úspěch a kvality budou diváku donekonečna opakovat.

plakát

Slunovrat (2019) 

Stejně mi přijde, že Aster prostě jenom rád masí hlavy.

plakát

Banda (2019) (seriál) 

V super zajímavym světě hodně nesuper děj.

plakát

Spider-Man: Daleko od domova (2019) 

Jestli tohle lidi fakt chtěj, budiž. Špatný film to neni, ale Spider-Mana jsem měl rád, když nepanáčkoval v soukolí MCU a držel si alespoň jakousi žánru adekvátní inteligenci. Je fajn, že romantika šlape a Mysterio je po delší době pravověrný záporák převzatý z komiksu bez alternací, ale (a připadám si trochu jako pamětník) nezachytil jsem v tomhle filmu jedinou kapku reálně působícího potu, částečně proto, že Spidey je i v naprosto zbytečných situacích kompjůtrem generovaný (ačkoliv hned v úvodní scéně má na sobě reálný, nebo alespoň reálně vypadající oblek, což je paradox). Ale svádět to na rozplizlou trikařinu by bylo snadný. Problém zkrátka je, že pod nánosem vší arkádovosti není cítit nic byť vzdáleně připomínajícího srdce. A Spider-Man byl vždycky ten nejlidštější a nejvíc srdcem oplývající superhrdina, což se povedlo zachytit zatím jen Samu Raimimu, a trochu Lordovi s Millerem. Čert vem všechny otravný Tony Starky, Nicky Fury a marvelácký cliffhangery. Jedna jediná slina vylétající z úst Tobyho Maguirea při závěrečné fajtce s Green Goblinem strčí do kapsy celý tenhle neosobní spektákl.