Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

5 centimetrů za sekundu (2007) 

Toto je minifilm, který si naprosto jistě může řikat emoční. Není mnoho filmů po jejichž závěru byste si odnesli tak silné dojmy a pocity a vzpomněli si na ně kdykoliv, když uvidíte název filmů. Tenhle patří mezi tu malou skupinku filmů a společně s Voices of a distant star taktéž od Shinkaie zůstane zarytý hodně hluboko. Kdybych mohl dát 6 hvězdiček, tak je zcela jistě dám.

plakát

Hoši no koe (2002) 

Toto je minifilm, který si naprosto jistě může řikat emoční. Není mnoho filmů po jejichž závěru byste si odnesli tak silné dojmy a pocity a vzpomněli si na ně kdykoliv, když uvidíte název filmů. Tenhle patří mezi tu malou skupinku filmů a společně s 5 centimeters per second taktéž od Shinkaie zůstane zarytý hodně hluboko. Kdybych mohl dát 6 hvězdiček, tak je zcela jistě dám.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Film, jehož atmosféra vás vtáhne a nepustí to závěrečných titulků.

plakát

Mlha (2007) 

Ukázka lidí, kterak se pod tíhou bezvýchodnosti situace, strachu a stresu mění je neuvěřitelná. Děsivý konec a i když ve filmu neni moc efektů a je založen vysloveně na strachu, tak jemnost s jakou je vykreslená jednotlivá situace je až neuvěřitelná. A na konci mi běhal až mráz po zádech. Protože to co se tam stalo, to dělá mistra režiséra. Dneska nebudu mít hezké sny, ne z toho důvodu, že by to bylo až tak strašidelný, což bylo, ale spíš po tý psychologický stránce, kde tento film působí asi nejvíc. Za čtyři z důvodu nesmyslnosti chapadel. Film spíše hrál na jakési mutaci a velikost suchozemských tvorů. A ty chapadla tam byla jaksi divná.

plakát

Já, legenda (2007) 

Podle mě dobrý příběh. Jen celý film shazuje několik nelogičností. A také nevhodný, chvílemi nudný závěr. Po kvalitním příběhu, jsem čekal víc...

plakát

Já, robot (2004) 

Will Smith je dobrý herec a po technické stránce je tento film skvělý, ale chybí tomu atmosfera. Nějaký zlom, který by mě osobně vtáhnul do dějě.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Jako skalní fanoušek ABBY dám 3 hvězdičky. De-facto jen za to, že tam jsou. Co se týká zpěvu, tak ten byl mizerný a nejlíp to bylo pozorovatelné na Písničce "The winner takes it all" (Každá písnička byla v pozadí ozvučená originálem, aby nevyzněla tak příšerně). O choreografii tanců se rozhodně nedá hovořit. Herecké výkony taktéž nebyly oslnivé. Film byl zřejmě koncipován pro nenáročného diváka a tak i dopadl.