Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (283)

plakát

Český lev 2011 (2012) (pořad) 

To je podmínka z takového večera dělat estrádu, která pro většinu lidí není ani zábavná ? Čekal jsem, že udílení cen akademiky za nejlepší filmové počiny, mají mít taktéž co nejlepší úroveň. Co takhle brnknout Marku Ebenovi? :))

plakát

Střílejte na pianistu (1960) 

Film mě nechal chladným, postavy se mi vůbec nezesympatizovaly, prakticky jsem ani nepociťoval žádné napětí a chvílemi jsem si pletl i žánry.

plakát

Lid versus Larry Flynt (1996) 

Do životopisných filmů se mi vždycky moc nechce, ale tentokráte přispěla sobotní osamělá noc u televize a nečekaně mě tento film tak chytl, že jsem si nechtěl ani odběhnout na záchod. Forman našel pravého člověka, o kterém natočit film a zároveň ukázat povrchní a mylné představy o vyblýskané americké svobodě.

plakát

Život v oblouznění (1995) 

Mimořádně zábavný film a velmi zajímavý, co se týče pohledu na takové menší natáčení. Pro filmaře velmi povědomé :)

plakát

Nebeské dny (1978) 

Parádní atmosféra, zvuk, kamera a hlavně hudba !!!

plakát

Přísně tajné! (1984) 

Některé vtipy geniální, některé nic moc a hlavně jsem se na to nemohl pořádně podívat v klidu, takže dáme repete, nejlépe s přáteli. :))

plakát

Tanec v temnotách (2000) 

Tak tohle bylo strašné ... Moje první ochutnávka Triera mě totálně dostala, nevím u jakého filmu jsem měl tak pochmurné pocity, nehledě na vyděračskou scénu, kde jsem byl totálně šokován až mi bušilo srdce. I ty "podivně smutné" písničky tomu přidávají jakýsi zdrcující punc ... wow

plakát

Na Hromnice o den více (1993) 

Skvělý námět, suprové zpracování, spíš než jako komedie mě to nadchlo v potenciálu možností jak "užívat" život a kolik pokusů existuje, jak se vymanit z nekonečného cyklu stejného dne. Trošku mě zklamal konec, čekal jsem větší rozřešení než starou dobrou láskou :P

plakát

Apollo 13 (1995) 

Celý film prakticky skáčeme mezi Apollem a řídícím střediskem a ikdyž se nevyznáme ani v jednom údaji, jsme velmi napjati až do konce, ikdyž víme, jak tento film skončí. Na takový film už je zapotřebí špičkového umu :)