Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

TRON: Legacy 3D

TRON: Legacy 3D (2010)

Tento film je pokračováním původního Trona z roku 1982. Film po vizuální stránce předčil má očekávání ba co víc je i překonal. Opět se ve filmu ocitneme uprostřed programů, které jsou pod nadvládou CLUa který vytvořil Flynn, aby mu pomohl vytvořit dokonalí systém. CLU se vzbouří a podmaní si Sít. Jeho cílem není jen sít ale i náš svět tomu musí zabránit jak Kevin Flynn ale i jeho syn Sam s pomocí pěkného programu jménem Quorra. Filmu navíc dodává energii hudební duo Daft Punk. U tohoto filmu můžu jen konstatovat konečně něco koukatelného a co mě upoutalo do křesla.

Tron

Tron (1982)

Tento film jsem si pustil z dlouhé chvíle, i když na dnešní dobu postmoderní vizuální efekty ale na druhou stranu na tu dobou to byl výkon moderní techniky. V tom to filmu se dozvíme, že vlastně počítačové programy jsou nám lidem podobní, reagují na útlak ovládacího programu tak i citů mezi programy. Filmem provází i dobrý hudební průvod. Snímek mě uchvátil na tolik že si vysloužil právo vstoupit do mé svatyně TOP filmů.

Titanic

Titanic (1997)

To že James Cameron je co se týče filmů je opravdový král mu asi už nikdo nevezme, to dokázal i ve snímku Titanic, kterému věnoval většinu svého času taky i díky němu jsou nejnovější poznatky o potopení vraku. Film je vlastně Romeo a Júlie a katastrofa kde Romeem je Jack a Júlie je Rose. Film vypráví o zamilování a propuknutí těchto dvou párů v pozadí neuváženost a rozhodnutí o osudu celé posádky a plavby. Film je úspěšný a vsází právě na to, co může. Jsou lidi, kteří film milují a ti kteří ho nenávidí.

Avengers

Avengers (2012)

Když jsem se dozvěděl že se natáčí tento film měl jsem smíšené pocity bude to, to samí co Iron Man či Thor nebo menší neúspěch Hulka? Avengers mě mile překvapili jeho famózní děj Vás drží u plátna či TV hned od začátku a film jen akceleruje. Setkáme se zde s adoptovaným Lokim, který touží po vládě na zemi avšak země má své ochránce Iron Man, Neuvěřitelný Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye a Black Widow, které mu v tom zabrání. Ve filmu nechybí jak humor, tak i napětí či akce, Robert Downey Jr perlí se svými hláškami, Kdo má rád comicsy jen ať nakluše do kin.