Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

Po dokoukání tohoto nového skvostu české kinematografie mám pocit, že mi ochrnula polovina mozku. Herecké kreace by lépe ztvárnilo i osazenstvo dramatického kroužku, příběh by zaujal pouze někoho s IQ bublajícího bahna a i veškeré ostatní propriety byly kompletně špatně. Zelenku dle jeho vlastního návodu svléci do negližé a vymáchat v hnoji.

plakát

Pach krve 4: Krvavý počátek (2011) odpad!

Nevděčná je řehole milovníka hororu.. Na jeden kvalitní se musíte probrodit takovými tunami sraček..

plakát

Psycho Cop (1989) odpad!

Ale já nevěřím vlastním očím.. Tenhle film byl směsice těch nejstrašnějších výkonů, nejblbějšího prostředí, scénáře a vůbec všech zhovadilostí, co jsem kdy viděl.. Zdejší hodnocení musí být fakt blbý vtip.. Prostě tenhle film dodal slovu sračka nový rozměr, a to už jsem viděl spoustu slasher hororů.. Neeeeeee..

plakát

Maniak (2009) odpad!

Je pravdou, že být fanouškem hororu je docela rachota.. Kupříkladu tento., Že na jeden dobrý horor připadá třicet špatných, na to už jsem si zvykl.. Kupříkladu první scéna.. Kdo z vás si půjde užívat sex do automobilu na zahradu vašich rodičů, kteří jsou momentálně doma, a nechá si k tomu pustěné rádio s regionálními zprávami?.. Asi tak.. Bože můj..

plakát

Houbičky (2007) 

Asi jsem divnej, ale i když druhá půlka byla dost zmatená a konec šíleně šroubovaný, tak třeba v první půli mi například dialogy mezi postavami přišly, narozdíl od většiny "teen hororů", i docela uvěřitelné.. Plus hezké prostředí, takže to nebylo tak strašné, jak jsem čekal.. A třetí hvězdička je za to zažité deja vu.. Věřte či ne, ale jednou jsem si opilý taky povídal se stádem krav asi hodinu.. Sladké vzpomínky..

plakát

Životy těch druhých (2006) 

Další film v rámci doplnování filmového vzdělání.. No, na tohle téma už bylo hodně napsáno, hodně natočeno.. A tohle patří k tomu lepšímu..

plakát

Vem si mou duši (2010) odpad!

Budiž proklet den, kdy toto spatřilo světlo světa..

plakát

Vymítač ďábla (1973) 

"Kdo neviděl Vymítače, nemůže se počítat mezi fanoušky hororu, protože se jedná o jeden z nejlepších filmů daného žánru v historii".. Inu, konečně jsem se k tomu dostal.. No a naproto upřímně, jsem zklamaný.. Byl jsem samozřejmě připravený na to, že se nebude konat žádná obrovská akce a lekací scény, koneckonců ke stěstí je ani moc nepotřebuji, ale ta tolik proklamovaná a mnohokrát opěvovaná atmosféra se prostě nekonala.. Film mi připomínal hala bala na sebe naskládanou koláž určitých obrazů a scének, které na sebe navazují jen velmi násilně a některé do celkového obraz díla ani vůbec nezapadají, viz třeba scéna s urážením sloužícího nebo tajemné bouchání na půdě.. Postavy nevýrazné, otec Karas zoufale nesympatický.. Hudba prakticky žádná, prostě šedivé, šedivé a šedivé.. Pokud toto byl ve své době určitý mezník, tak nad jen v prolomení určitých tabu, v ničem jiném.. Pro mě ztracený čas..

plakát

Vražda prvního stupně (1995) 

Jakožto velký fanoušek jak Garyho Oldmana, tak Kevina Bacona jsem se na tento film hodně těšil a rozhodně mě nezklamali.. Bacon si za svou roli duševně zdeptaného vězně zaslouží absolutorium a Oldman si roli svého vrchního tyrana taky velmi vychutnal.. Christian Slater ovšem taky nezůstává pozadu a celé dohromady to dává velmi celistvé a silné drama, které dokázalo udržet moji pozornost bdělou při celé délce filmu.. Navíc podbarveno poměně zdařilou hudbou.. Za mě spokojenost..