Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Komando

Komando (1985)

Spousta filmových vědců si asi poklepe na čelo, jak můžu dát tomuto filmu 4 hvězdičky, nicméně dle mého názoru se jedná o jeden z nejpovedenějších akčních filmů osmdesátých let, který se stal doslova klasikou.

Předčítač

Předčítač (2008)

Zajímalo by mě, kde udělali akademici při udílení Oscarů chybu.....Neměli to lehké, ale dát tomuto filmu pouze jednoho Oskara, a to ještě v kategorii, v níž nejúspěšnější film toho roku Milionář z chatrče v podstatě nemohl konkurovat??

Frekvence

Frekvence (2000)

Původně jsem si myslel, že si dnes v TV jako obvykle nic nevyberu a něco si pustím na DVD...Pak jsem si ale přečetl komentáře k filmu Frekvence a dobře jsem udělal!! Pro mě zcela neznámý snímek i herci mě zcela pohltil! Divím se, že má pouze 80%....možná kvůli těm časovým paradoxům, které tu někdo hodnotí jako mínus tohoto filmu. Mně ale vůbec nevadily, krom toho nikdo z nás s nikým z minulosti ještě nehovořil (alespoň myslím), tak můžeme těžko předpokládat, co a jak by se opravdu stalo...Ačkoliv herci podali skvělé výkony, tak jsem přesvědčený, že pokud by byl snímek obsazen "hvězdnějšími" jmény, určitě by byl mnohem populárnější a známější v široké veřejnosti...