Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (18)

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Po dlouhé době fakt pecka v kině! Prakticky celou dobu jsem se musela usmívat. Spousta absurdních situací, kterým se prostě nešlo nesmát + super ztvárnění. No paráda :-)

plakát

The Giant Mechanical Man (2012) 

Takový milý filmek na páteční večer (či nedělní, sobotní nebo vlastně kterýkoli jiný :-)

plakát

Muž z oceli (2013) 

První polovina filmu vypadala celkem zajímavě, ale pak se z toho definitivně stala superslátanina padajících mrakodrapů, oduševnělého mimozemského kulturisty a love story postrádající emoce. Nemluvě o padouchovi, kterému chybí charisma. Celkově dost plytké, nezastírám zklamání a vzpomínám na starého dobrého Supermana (1978) se superpadouchem G.Hackmanem.

plakát

Panika v městečku (2009) 

Respekt, že sebrali odvahu a natočili tenhle úlet. Ale povedlo se a já si připadala zase jako malá 5-ti letá holka, co si hraje doma v obýváku s koněm, kovbojem, indiánem, se zvířátky a óóóbrovskou hromadou kostek. "Dobrý den, jak se máte koni?" ..."Dobře se mám a vy?" .."Já se mám taky dobře." ... "Tak to je dobře" :-)))

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Já mám pohádky ráda :-)

plakát

Na dotek (2004) odpad!

Na to, že jim táhne na čtyřicet, už by mohli mít trochu jasno. Jestli má být tohle obrazem patrnerského života lidí ve velkých městech, tak prchám do hor... Celkově fakt dost mimo.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Naprosto "zásadní" a "osudový" film, který "rozhodně" změní život každého, kdo se na něj dodívá až do konce. Možná to byl ten původní záměr režiséra...a ten film by na to vážně měl - jak kamerou, tak hereckými výkony i kapitálem...jen kdyby si autoři dali tu práci a dotáhli základní myšlenku. Čekala jsem něco víc, co mě dostane a donutí nad filmem přemýšlet minimálně večer před spaním. Místo toho jsem se dočkala 3 hodinového klišé, které se pokouší nahnat slzu diváka na laciné a rádoby srdceryvné milostné příběhy. A je to vážně škoda, ten film měl našlápnuto dobře.

plakát

Zpívání v dešti (1952) 

Tančili bravurně u toho stále cenili své americky bílé zuby a vypadali, jako by nezapršelo. Sice je ten optimismus jen hraný, ale zahraný fakticky dobře.

plakát

Senna (2010) 

Úžasně a nesmírně citlivě ztvárněný příběh legendárního jezdce F1, který je od pohledu totální "klaďák". Pravděpodobně si vás získá už během prvních minut a vy si budete přát změnit osudem daný scénář podle šablony hollywoodských "happy endings". Kéž by to jen šlo.